0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
IMPHOM Лъжица за изстискване на лентите за котки, Лъжица за храни за домашни любимци, богат на функции Лъжичка за Котки, Лъжица за влажна храна, Гребло за Котки Блокчет?

IMPHOM Лъжица за изстискване на лентите за котки, Лъжица за храни за домашни любимци, богат на функции Лъжичка за Котки, Лъжица

BGN 3.90
Налично

Наличност

Ергономичен дизайн, удобен и спестяващ времеЛесно можете да изтръгне храна в лента за котки, които не оставят отпадъци.Лъжичка за изстискване на ленти cat strip може ефективно да се предотврати разкъсване на котки пакет със закуски по време на хранене и себе си нарязани с остър пакет.Подсилва връзката с вашия домашен любимец и кажете сбогом на ивици за хранене на котки, които се оцежда на пода и бюро. 【Щастлив ядене】 Тази лъжичка за хранене на котки лакомствата спестява котката ви от опасности.Крие лента за котки, можете да ефективно да се предотврати разкъсване на пакет със закуски котката и операция себе си за остри пакет по време на хранене.Позволете на котката има, без да се тревожи и да получите удоволствие от храната. 【Безопасен материал】 Нашите лъжичка за хранене на котки, изработени от безопасни и действително нетоксичен полипропилен материал, гладък и без да е чеп, така че вашият домашен любимец може те да се ползват с доверие. 【Многоцелеви】 Лъжица за изстискване котешки пръчици може лесно да компресирате кошачью пръчка, което го прави удобен за вылизывания котки и намалява количеството на отпадъците; също така може да се използва като лъжица за зачерпывания кутии и други котки закуски. 【Удобно да се използва】 С помощта на тази облизываемой лъжици може лесно да преминава пюре от котешки храна, което позволява на сладки домашни любимци да я оближе и ефективно решава проблема с мръсни ръце или пол по време на хранене. 【Лъжици за котешки храна】 Дължина : 8,3 инча, ширина : 2,2 инча, лесен за носене и съхраняване.Просто изплакнете с вода и сапун, не са подходящи за миялни машини и микровълнови фурни. 【Щастлив ядене】 Тази лъжичка за хранене на котки лакомствата спестява котката ви от опасности.Крие лента за котки, можете да ефективно да се предотврати разкъсване на пакет със закуски котката и операция себе си за остри пакет по време на хранене.Позволете на котката има, без да се тревожи и да получите удоволствие от храната.

Основни характеристики

Избор на клиенти