0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Ipetboom 5 бр., Хамак за Подстригване на малки Кученца, Прашка-Переноска, Хамак за Косене на Малки Кучета, Хамак за Прически Котешки нокти, Аксесоари За Къпане на Котки, Х?

Ipetboom 5 бр., Хамак за Подстригване на малки Кученца, Прашка-Переноска, Хамак за Косене на Малки Кучета, Хамак за Прически Котешки

BGN 1.00
Налично

Наличност

АКСЕСОАРИ за ГРИЖА за ДОМАШНИ животни - с голяма носеща способност на вашата котка или кученце могат свободно да лежи върху него, без да се притеснявате за паданеХамак за рязане на ноктите на котки-творчески дизайн : благодарение на дизайна на фина работа, този хамак за домашни любимци ще се превърне в добър маникюрным хамак за вашата красива котка или кученце. задържащ чанта-Естествена защита на околната среда, дишаща и носене, със сигурност, ще приятни впечатления.ШЛЕЙКА-ХАМАК за грижа за кучето - От безопасен материал и фина работа, която осигурява на котки уютен сън.ЗАКАЧАЛКА ЗА КОТКИ и за РЯЗАНЕ на НОКТИТЕ - Изработен от висококачествен материал, нашият хамак за грижа за домашни любимци здрав и практичен, който ще ви дълго време.Осъществяване Списък 5 x Хамак за грижа за котки Особености -Легло, мека и удобна, което ще направи вашия малък домашен любимец като у дома си, да споделят усещането за комфорт при използване на хамак за рязане на нокти за кучета. -Освен това, този хамак за спане на домашни любимци - доброто място за игри на малките животни, и той им се радвате, благодарение на эластичному ремешку за подрязване на нокти. -Изработен от висококачествен материал, нашият хамак за грижа за домашни любимци здрав и практичен, който може дълго да ви служи легло за спане на домашни любимци. -Цвят : както е показано на хамак-клетка за домашни любимци - Добър избор за подарък за вашите приятели, които имат хамстер или малък домашен любимец, те ще бъдат щастливи да го хамак за кучета за рязане на ноктите.

Основни характеристики

Избор на клиенти