0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
MEWOOFUN TV Котешки Къщичка за Домашни Котки Дървена Котешки Подаде Котешка Легло Котешки Приют с Мека Двупосочна Възглавница Модни Завеса (Trapeze 1)

MEWOOFUN TV Котешки Къщичка за Домашни Котки Дървена Котешки Подаде Котешка Легло Котешки Приют с Мека Двупосочна Възглавница Модни

BGN 1.33
Налично

Наличност

【Дървена котешки къща за телевизор с двупосочна възглавница】 Модерен телевизионен образ не само лесно ще привлече вниманието на котки, но и придава индивидуалност на вътрешното пространствоРеверсивная възглавница от холандската нежната тъкан, Устойчиво на надраскване】Се притеснявате за разби мебели?Нашата подвижна полиестерна кърпа за котешки драскотини, може би, ще стане добър избор.Това предпазва котката от царапания на вашите мебели и позволява тя да се забавляват отговарят инстинкт царапания. 【Изящна изработка】 Гладка дървена дъска без чеп, които няма да навредят на вашето пушистому приятел.Мини подплата на дъното биха могли да се защитят пода.Устойчиви и стабилни дървени крака имат голям товарен капацитет. 【Просторно място за отдих】 Външен размер изделия е 18 "L x 11"W x 14"H (височина крачета 7,4 "). Вътрешен размер на 13,8 "L x 8"W. Това гарантира, че домашните любимци да разполагат с достатъчно място за отдих и се чувстват по-комфортно, когато те остават вътре.ВНИМАНИЕ : Моля, измерете вашата котка, за да сте сигурни, че тя е подходяща за вас. 【Лекотата на монтажа.Свалящ се полиестерен плат за котешки драскотини могат да издържат на постоянно белези котки;.

Основни характеристики

Избор на клиенти