0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Леген за Котешки пясък WUQIAO, Полузакрытый, който предпазва От Пръски, Подвижни на носилка Кутия за домашни котки, за Улесняване на боравенето с Кошачьим боклуци, Гол?

Леген за Котешки пясък WUQIAO, Полузакрытый, който предпазва От Пръски, Подвижни на носилка Кутия за домашни котки, за Улесняване

BGN 157.28
Налично

Наличност

➤ Размер - възрастните котки-тор, 50 см * 43 см * 33 см, размер на HP Лесно се адаптира към теглото на котка 15 килограма по-долу годишен, подходяща висока котката лесно може да скочи ➤ Материалът е екологично чист материал от ПП смола, целият корпус е изработен от новата екологично чиста ПП смола, в екологично чист материал за защита на околната среда, отлична защита от влага, антирастворимость. ➤ Организация на модулен дизайн е по-удобно - за доставка на стоката, не е пълна, трябва да направите това сами, за да се създаде подходящ тоалет за себе си. ➤ Отделна мрежа за пясък Active Cat - Тези, които са запознати с бентонитовыми котки, знаят, че бентонитовая котка се кондензира във вода, а дизайнът е мрежа, предназначена за бентонит котки.Когато във въздуха се случва адсорбция котешки пясък, се излива в мивката за пясък cat чисти котешки пясък ще излязат през отвора на дъното, той ще бъде блокиран на окото в горната част, по този начин достигайки бързо сияние. ➤ Кутия за почистване чекмеджета - Когато наливаете вода в кошачью пясък, тя се влива в този кутия за почистване.За да ви е по-удобно да се работи с лопата, кажете сбогом на миналото.Котешки тоалетна и голям размер, квадратна конструкция, чекмеджето за почистване, дупки и модулна конструкция, много повече convenient.

Основни характеристики

Избор на клиенти