0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Защитни облицовки за ъгли за защита на стени, Защитни тампон на Ъглова космическия дължина 60-150 см, Защитна подплата броня за гараж, кухня, спалня, Черен (Размер: 3,5 см

Защитни облицовки за ъгли за защита на стени, Защитни тампон на Ъглова космическия дължина 60-150 см, Защитна подплата броня за

BGN 1.00
Налично

Наличност

【Алуминиев ъглов протектор】 : Метални ъглови огради са изработени от алуминиева сплавАлуминият е устойчив на корозия и на водата, е с висока издръжливост и не се чупи.Прави ъглови огради, трайни и издръжливи, рассчитанными на дълъг живот. 【Самозалепваща основа】 : Идва с лента, когато инсталирате само трябва да се заключва в положение, почистване на стената и да я съхранявате на сухо, след това се сваля лентата при натискане, можете лесно да инсталирате.(Ако стената е грапава, например, се дължи на тапети или диатомовой глина, се препоръчва да се нанесе лепило за стъкло с обратна страна за печалба. 【Възможност за рязане на 】 : Ъглова защитна лента могат лесно да бъдат премахнати ножовкой до желаната дължина.Има 7 варианта на дължина : 90-150 см/35,4-59 см. Забележка : Дължина може да бъде индивидуална. 【Широко приложение】 : Ъглови протектори могат да се използват за написването на масата, нощното шкафче, на стената, на камината, на всяко място с остър ъгъл или кант.Съвместим с повечето материали, като дърво, стъкло, алуминий, сплави, керамични плочки, мрамор, метални, цимент и т. 【Защита и декорация на】 Отрежете ръбовете под ъгъл 89 градуса основно изпълнява две функции : защита и декорация.Той може да предпази ъгъл стена от увреждане и се използва като съвременни декорации за покриване на несъвършени ъгли на стената. 【Алуминиев ъглов протектор】 : Метални ъглови огради са изработени от алуминиева сплав.Алуминият е устойчив на корозия и на водата, е с висока издръжливост и не се чупи.Прави ъглови огради, трайни и издръжливи, рассчитанными на дълъг живот. 【Самозалепваща основа】 : Идва с лента, когато инсталирате само трябва да се заключва в положение, почистване на стената и да я съхранявате на сухо, след това се сваля лентата при натискане, можете лесно да инсталирате.(Ако стената е грапава, например, се дължи на тапети или диатомовой глина, се препоръчва да се нанесе лепило за стъкло с обратна страна за печалба. 【Възможност за рязане на 】 : Ъглова защитна лента могат лесно да бъдат премахнати ножовкой до желаната дължина.Има 7 варианта на дължина : 90-150 см/35,4-59 см. Забележка : Дължина може да бъде индивидуална. 【Широко приложение】 : Ъглови протектори могат да се използват за написването на масата, нощното шкафче, на стената, на камината, на всяко място с остър ъгъл или кант.Съвместим с повечето материали, като дърво, стъкло, алуминий, сплави, керамични плочки, мрамор, метални, цимент и т. 【Защита и декорация на】 Отрежете ръбовете под ъгъл 89 градуса основно изпълнява две функции : защита и декорация.

Основни характеристики

- Material:
Aluminum
- Thickness:
1.5mm /0.06 in , 2.2mm/0.08 in
- Width:
2.5cm/1 in , 3.5cm/1.4 in
- Length:
50-150cm(length can be custom.)
❁ Features:
- It's perfect for everyday use.:
- Keep vulnerable edges and corners safe.:
- Protecting the wall from scratches and dents, built to last.:
- Designed with a 89-degree angle, making the corner guard fit snug against the wall, decreasing the possibility of falling off.:
- You can easily stick the corner guard on the wall. The adhesive strips are not exposed.:
❁ Package Content:
1 x Wall Corner Guards Strip:
❁ Please Note:
- If a slight odor is normal,it will disappear within two to three days.:
- There may be slightly deviation in dimensions due to manual measurement. Thank you for your understanding.:
- Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
❁ Efficient Customer Service:
- In the process of receiving or using the product, if you encounter any problems, please feel free to contact us. We value your comments and offer nice solution for you. :

Избор на клиенти