0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
ALREMO XINGHUANG - 24 бр. Предпазни капачки за ключове за защита от деца, Електрически капаци за контакти, Защитни капаци за детска контакти, защитна капачка за вашето дете о?

ALREMO XINGHUANG - 24 бр. Предпазни капачки за ключове за защита от деца, Електрически капаци за контакти, Защитни капаци за детска

BGN 18.38
Налично

Наличност

Въпреки простотата на дизайна, те са много удобни и практични за използванеИзработен е от висококачествен материал, издръжлив и може да се използва в продължение на дълго време. V0, защитен материал ABS, изолация за защита на околната среда.Използвайте ги, за да вашето бебе не е удар от ток, това е много практично.Те са топлоустойчиви, устойчиви към стареене и гаснут, когато са далеч от огъня.Въпреки простотата на дизайна, те са много удобни и практични за използване.Изработен е от висококачествен материал, издръжлив и може да се използва в продължение на дълго време. V0, защитен материал ABS, изолация за защита на околната среда.Използвайте ги, за да вашето бебе не е удар от ток, това е много практично.Те са топлоустойчиви, устойчиви към стареене и гаснут, когато са далеч от огъня.Описаниеэто набор от защитни втулок за контакти, изработени от висококачествен материал, издръжлив и може да се използва в продължение на дълго време.Използването им може да доведе до предотвратяване на вода или прах в гнездо, което ще доведе до проблеми като късо съединение на кабели.Това е много практични и издръжливи домакински контакт.Характеристики материал : ABS.

Основни характеристики

Избор на клиенти