0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Toddmomy Врата Верига за Заключване Доказателство за 2 бр. Дръжки на Седалките Във форма на Мечка Ауспуси За Входната Врата на една врата по-близо, За да Кабинет Предпаз?

Toddmomy Врата Верига за Заключване Доказателство за 2 бр. Дръжки на Седалките Във форма на Мечка Ауспуси За Входната Врата на една

BGN 2.67
Налично

Наличност

??КАПАЧКИ КАПАЧЕ ЗА ЗАГЛУШАВАНЕ ВРАТИ?? Капачки капаче за детски врати, Шалчета за входната врата, във формата на мечка, Безшумен една врата по-близо, предпазител от захлопывания врати в кабинета, защита от тесни точки врати за деца, за детска градина, за кафе с чад ??ВРАТА шалче LIGHT SLEEPERS ??Дизайн мультяшного мечка, много очарователен и декоративни храсти, не само практичен, но и декоративни дръжки на ауспуси за захлопывания.Предпазители от захлопывания врати са широко използвани в детски градини, училища, библиотеки, дневни спа-салони, късно през нощта. ??УСТРОЙСТВО ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на захлопывания врати, спални??Лесен за инсталиране и демонтирането, экономящее по-голямата част от вашето време и усилия, не боли дръжки на вратите. ??НАДЕЖДНА възглавница ЗА КРИЛОТО на ЗАМЪКА??Изработени от висококачествени силиконови материали с добро качество на изработката, тези дръжки на ауспуси трайно в продължение на целия срок на служба. ??ОБОРУДВАНЕ ЗА ЗАЩИТА на ДЕТСКАТА ВРАТИ??Тези практически безшумни брави са много важни за децата с съпричастни лягане, те успяват да чука на вратата до абсолютен минимум. ??КАПАЧКИ КАПАЧЕ ЗА ЗАГЛУШАВАНЕ ВРАТИ?? Капачки капаче за детски врати, Шалчета за входната врата, във формата на мечка, Безшумен една врата по-близо, предпазител от захлопывания врати в кабинета, защита от тесни точки врати за деца, за детска градина, за кафе с чад. ??ВРАТА шалче LIGHT SLEEPERS ??Дизайн мультяшного мечка, много очарователен и декоративни храсти, не само практичен, но и декоративни дръжки на ауспуси за захлопывания.Предпазители от захлопывания врати са широко използвани в детски градини, училища, библиотеки, дневни спа-салони, късно през нощта. ??УСТРОЙСТВО ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на захлопывания врати, спални??Лесен за инсталиране и демонтирането, экономящее по-голямата част от вашето време и усилия, не боли дръжки на вратите. ??НАДЕЖДНА възглавница ЗА КРИЛОТО на ЗАМЪКА??Изработени от висококачествени силиконови материали с добро качество на изработката, тези дръжки на ауспуси трайно в продължение на целия срок на служба. ??ОБОРУДВАНЕ ЗА ЗАЩИТА на ДЕТСКАТА ВРАТИ??Тези практически безшумни брави са много важни за децата с съпричастни лягане, те успяват да чука на вратата до абсолютен минимум.

Основни характеристики

Избор на клиенти