0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
ALREMO XINGHUANG - 24 бр. Предпазни капачки за ключове за защита от деца, Електрически капаци за контакти, Защитни капаци за детска контакти, защитна капачка за вашето дете о?

ALREMO XINGHUANG - 24 бр. Предпазни капачки за ключове за защита от деца, Електрически капаци за контакти, Защитни капаци за детска

BGN 1.33
Налично

Наличност

24шт Детски предпазни капачки за ключове Електрически контакт Pulg Покрива защитно покритие за детска контакти за вашето дете от Power White GreenВъпреки простотата на дизайна, те са много удобни и практични за използване.Използвайте ги, за да вашето бебе не е удар от ток, това е много практично.Изработен е от висококачествен материал, е трайна и може да се използва в продължение на дълго време.Те са топлоустойчиви, устойчиви към стареене и гаснут, когато са далеч от огъня.Описаниеэто набор от защитни втулок за контакти, изработени от висококачествен материал, издръжлив и може да се използва в продължение на дълго време.Използването им може да доведе до предотвратяване на вода или прах в гнездо, което ще доведе до проблеми като късо съединение на кабели.Това е много практични и издръжливи домакински контакт.Характеристики материал : ABS.Изработен е от висококачествен материал, издръжлив и може да се използва в продължение на дълго време. V0, защитен материал ABS, изолация за защита на околната среда.Въпреки простотата на дизайна, те са много удобни и практични за използване.Те са топлоустойчиви, устойчиви към стареене и гаснут, когато са далеч от огъня.

Основни характеристики

Избор на клиенти