0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Cumbor 46Автоматично затваряне на детски порта (бели) и Cumbor Сверхширокие 57-цолови детски порта (черни), Лесно преминава през битки врати за дома, стълби, врати отвори, За?

Cumbor 46Автоматично затваряне на детски порта (бели) и Cumbor Сверхширокие 57-цолови детски порта (черни), Лесно преминава през

BGN 0.67
Налично

Наличност

Cumbor 46"Автоматично затваряне на детски порта (бели) и 57-цолови детски порта (черни) 【Безопасно за бебето】 Вашите любопитни плъзгачи, ще бъдат блокирани детска калиткой на върха на стълбите, защото ние сме разработили предпазен заключване с двоен механизъм за заключване, което затруднява откриването на съгласуваност на малки деца (на възраст 6-36 месеца).Детегледачка за вашите деца!!!. 【Управление с една ръка】 Тази висока детска врата се затвори автоматично след вас, за да ви ръце остават свободни, главният вход се затваря под ъгъл 90 ° за да се гарантира многократно преминаване и дори на двойни ключалки за деца не може да я отвори.И всичко това с помощта на управление с една ръка. 【Големи и широки】 Нашите защитни детски порти са подходящи за повечето врати!Нашите големи преходни врата улесняват ходене с детето в ръце.Отличен избор за новите родители!. 【Поддържайте по-безопасно Домашно пространство】Най-важната причина за инсталирането на детски порта Cumbor в дома ви се крие в това, че те могат да помогнат за намаляване на броя на пролитых течности и падане на стълба, потенциално свеждане до минимум на вредите и да растат децата от опасните места.

Основни характеристики

Избор на клиенти