0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
7 бр. Златна Любов, Голямо Сърце с пайети, нашивка Зли очи, без лепило, Апликация с Анимационни Мотив, Бродерия, аксесоари за Дрехи (златен цвят)

7 бр. Златна Любов, Голямо Сърце с пайети, нашивка Зли очи, без лепило, Апликация с Анимационни Мотив, Бродерия, аксесоари за Дрехи

BGN 0.33
Налично

Наличност

100% ново и най-високо качество, ярки цветове, мода и специален дизайнИдеален за шиене на собствената си кърпа, яке, дънки, шапка, риза и т. Това може да бъде не само на пластира, но и по-свежа украса (прогладить или шият, лепене с обратната страна).Техника : пайети; Цвят : както е показано на снимките Размер : прибл. 33 см х 31 виж В комплекта са включени : 7 x петна. 100% ново и най-високо качество, ярки цветове, мода и специален дизайн, Идеален за шиене на собствената си кърпа, яке, дънки, шапка, риза и т. Това може да бъде не само на пластира, но и по-свежа украса (прогладить или шият, лепене с обратната страна). Техника : пайети Цвят : както е показано на снимките на Размера на ивици, моля, вижте на снимката е на Помещение включва : 7 ивици с пайети.

Основни характеристики

Избор на клиенти