0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Черна Лейси Лента, 12 Ярда, Памучен Шевна Лейси Покритие, Вязаное на една Кука Дантела за Бродерия, за Опаковане на Подарък опаковки, Сватбени Декорации за Младоженц?

Черна Лейси Лента, 12 Ярда, Памучен Шевна Лейси Покритие, Вязаное на една Кука Дантела за Бродерия, за Опаковане на Подарък опаковки,

BGN 7.14
Налично

Наличност

[Mailto включва в себе си] : Вие ще получите черна кружевную на финала на 12 ярда/картаЛейси покритие с ширина около 1,1 инча. [Качествен материал] : Реколта лейси тапицерия изработени от здрав и многократно futon материал, който е приятен на допир и приятна за кожата. [Лесна за употреба] : Нарежете на парчета с различна дължина според нуждите и пришейте към повърхността на костюми, подходящи за костюми, халати, аксесоари за дома и т. [Широко приложение] : Лейси завършек на една кука подходяща за опаковане на подаръци, сватбена украса, изработка бантов, яка за домашни любимци, настолни пътеки, пердета и много други проекти. [Бъдете сигурни за закупуване] : Ако имате някакви въпроси, когато използвате нашите продукти, можете да се свържете с нас по имейл, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро. [Mailto включва в себе си] : Вие ще получите черна кружевную на финала на 12 ярда/карта.Лейси покритие с ширина около 1,1 инча. [Качествен материал] : Реколта лейси тапицерия изработени от здрав и многократно futon материал, който е приятен на допир и приятна за кожата. [Лесна за употреба] : Нарежете на парчета с различна дължина според нуждите и пришейте към повърхността на костюми, подходящи за костюми, халати, аксесоари за дома и т.

Основни характеристики

Избор на клиенти