0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
40 Парчета Полистирен Разделителя за карти за Кутии за съхранение на Полистирен Разделителя за карти, Спортни Полистирен Разделители за Картички, Обемни Разделите?

40 Парчета Полистирен Разделителя за карти за Кутии за съхранение на Полистирен Разделителя за карти, Спортни Полистирен Разделители

BGN 10.79
Налично

Наличност

1 Начално количество : получавате 40 броя разделители за карти от стиропор за кутии за съхранение. Достатъчно количество може да отговори на вашите ежедневни нужди и да замени забележка : В комплекта на нашите продукти не са включени карти и кутии. Размери на продукта : Размер на всяка пенопластовой прегради за съхранение на карти е около 3,7 × 2,7 инча, дебелина - около 0,8 инча.Това поролоновая паста, подходяща за повечето кутии за съхранение на карти.Изберете нас, за да е по-добре да защитава вашите карти. Високо качество : Разделители пяна за спортни картички, изработени от гъби със средна плътност.Бял външен вид ви позволява да запазите карти на ароматните, картата не е лесно да се деформира и да се премести, предотвратява износването на карта, когато се сблъскат карта. Лесна употреба : Полистирен разделители за търговия с карти не вземат имате допълнително място преди откриването. Благодарение на гладки ръбовете на полистирен разделителя за карти за кутии за съхранение - идеалният избор за защита на вашата колекция и осигуряване на добра употреба. Гъвкавост : Разделителя за карти от стиропор на едро са подходящи за всички спортни картички (бейзбол, баскетбол, футбол, хокей на трева), а също така и за сбирка картички, картички-разделители между полетата, предназначени за настаняване във всички кутии, за да запълни допълнително пространство и запазите картите в безопасност.

Основни характеристики

Избор на клиенти