0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Bling Планински Кристал, О-Пръстени Пружини през Цялата Карабина Защелкивающаяся Обтегач за направи си САМ Ключодържател дамска Чанта в Чантата си Колан Авто Ключод?

Bling Планински Кристал, О-Пръстени Пружини през Цялата Карабина Защелкивающаяся Обтегач за направи си САМ Ключодържател дамска

BGN 0.67
Налично

Наличност

Закопчалката на клипсу Ⓞ Материал : Пружинное кръгъл пръстен, изработено от качествени алуминиеви джанти с инкрустации от страз, кръгла закопчалка-бравата е лека, но здрава, я не е лесно да се прекъсне благодарение на високата си здравина, устойчивост на корозия и заржавлению, долгому на срока на услугата, красив цвят, което го прави популярен аксесоар за занаяти. Ⓞ Лесно се отваря и затваря : Кутия защелкивающиеся скоби са лесни за експлоатация.Скоба-кука с вградена пружина, бързо и надеждно се фиксира достатъчно гъвкав, за да се излегнете и да се върне към първоначалното си размер и форма, което осигурява по-плавно отваряне и затваряне, много лесен за използване и удобен вземат със себе си. Ⓞ Широка гама от приложения : Кутия ключалката bling с о-пръстен са подходящи за направата на предпазни колани, колани за облекло и багаж, раници, ръчни чанти, чанти през рамо, ключодържатели и греди за кучета, чанти, плоски кабели, ленти, колани, чанти през рамо или могат да бъдат използвани навсякъде по ваше желание като diy или бижута. Ⓞ Многофункционален дизайн : ключодържатели bling за ключове улесняват търсенето на ключ и придават красота на живота си.

Основни характеристики

Избор на клиенти