0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
labebe Детско Конче-люлка Динозавър, Конче-Люлка за деца, Играчка-Животно за Малки Момичета и Момчета на 1-3 години (Син Динозавър) (Динозавър със син пълнител)

labebe Детско Конче-люлка Динозавър, Конче-Люлка за деца, Играчка-Животно за Малки Момичета и Момчета на 1-3 години (Син Динозавър)

BGN 31.50
Налично

Наличност

?Монтаж за 1 минута?Долната плоча вече е събрана в завода, ви е нужно да инсталирате само две дървени дъски, четирите винта и дървени блокове, всеки може лесно да го инсталиратеЛесни за употреба аксесоари и ясни илюстрации за успешното приключване на строителството.Ако не сте сигурни как да го направите, или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще се радваме да ви помогнем. ?Тренировка на мускулите? Височина на тази коне-рока с динозавром е 26,7 инча, което е идеално за повдигане и спускане на детето 1-3 години. Упражнения на люлка, укрепва мускулите на ръцете и краката на детето, развиват чувство за равновесие, хванете дланите си, развиват умения за мислене, стимулира любопитството и допринасят за здравословния растеж на децата. Меките тъкани и меки цветове помагат на децата да възприемат и учат на допир. ?Сертификат за безопасност на?е Изработена от масивно дърво и МДФ, здрава и стабилна конструкция.База, изчислена по такъв начин, че да отговарят на дължина и ширина, в съчетание с загибающейся надолу конструкция в двата края на основата, ефективно предпазва от преобръщане коне-рока по време на работа и осигурява безопасно основа със стабилна център на тежестта.Всички материали стриктно отговарят на американския стандарт за безопасност на играчки ASTM/CE F963 и европейският стандарт за EN75 CE. ?Изискани Подаръци и украса за дома?Милото животно кон-люлеещ се стол много подходящ като подарък за децата си в празници или рожден ден.

Основни характеристики

Избор на клиенти