0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
SOLUSTRE Поставка за мобилен телефон, Поставка за мобилен телефон Притежателя на мобилен телефон за Регулируеми Черни Притежателите на Мобилни Телефони Поставка За т?

SOLUSTRE Поставка за мобилен телефон, Поставка за мобилен телефон Притежателя на мобилен телефон за Регулируеми Черни Притежателите

BGN 0.67
Налично

Наличност

Стоманена стойка за телефон : Регулируема поставка за мобилен телефон, изработен от сплав космически полет Al-Ti и ултра силна, но по-лек материал от легирана стомана, трайни и трайниИ защитете вашия телефон или таблет от ежедневните драскотини и скольжений.Поставка за телефон : Лесно се конфигурира под правилния ъгъл. поставка за ястия за обзавеждане за готвене по време на гледане на обучение, видео.Притежател на телефон : използва се за планшетному КОМПЮТРИ с диагонал 4-13 инча за телефони 6 6 S 7/7/8/8 Plus, Galaxy S9/S8/S7/S6/ Note6, LG Nexus, Switch, Tab, Kindle, mini/ pro/ Air /Air 2. Притежател на настолен телефон : може да се сгъва по размер джоб, което спестява огромно пространство, за да можете да го носите навсякъде, благодарение на леко тегло 100 г. от Притежателя поставка за телефона : в линията има жак за зареждане за съхранение, така че не е нужно да се притеснявате за зареждане на батерията по време на гледане на телевизия. Стоманена стойка за телефон : Регулируема поставка за мобилен телефон, изработен от сплав Al-Ti за космически полети и ултра силна, но по-лек материал от легирана стомана, трайни и трайни.И защитете вашия телефон или таблет от ежедневните драскотини и скольжений.Поставка за телефон : Лесно се конфигурира под правилния ъгъл. поставка за ястия за обзавеждане за готвене по време на гледане на обучение, видео.Притежател на телефон : използва се за планшетному КОМПЮТРИ с диагонал 4-13 инча за телефони 6 6 S 7/7/8/8 Plus, Galaxy S9/S8/S7/S6/ Note6, LG Nexus, Switch, Tab, Kindle, mini/ pro/ Air /Air 2. Притежател на настолен телефон : може да се сгъва по размер джоб, което спестява огромно пространство, за да можете да го носите навсякъде, благодарение на леко тегло 100 г. от Притежателя поставка за телефон В една линия на зареждане има жак за съхранение, с помощта на които не е нужно да се притеснявате за зареждане на батерията при гледане на телевизия.Осъществяване на Списък 1 x притежателя Характеристики -се Прилага към планшетному PC-телефон 4-13 инча за 6 6 S 7/7/8/8 Plus, Galaxy S9/ S8 / S7 / S6 / Note6, LG Nexus, Switch, Tab, Kindle, mini / pro / Air / Air 2 притежател на настолен телефон.

Основни характеристики

Избор на клиенти