0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
VVHOOY 2 опаковки Лепило за фотоапарат Монтиране на стена е Съвместимо с мини-камера Blink, Здрава Метална поставка за монтиране на охранителни камери, Аксесоари за каме?

VVHOOY 2 опаковки Лепило за фотоапарат Монтиране на стена е Съвместимо с мини-камера Blink, Здрава Метална поставка за монтиране

BGN 6.66
Налично

Наличност

【Съвместимост】 : Държач за монтиране на стена на камерата е съвместима само с мини-камера Blink, но не с други камериМоля, потвърдете, съвместимо ли той, преди да купите. 【Здрав и издръжлив】 : Лепкава монтиране на стена камери произведени от висококачествен метал, който се отличава с издръжливост и устойчивост на корозия или на деформация и е по-трайна, отколкото материал за 3 D печат. 【Два метода за инсталиране】 : Адаптивни притежателя камера за сигурност може да използва два метода на инсталация, поставяне или пробия, в зависимост от вашите многобройните изисквания към инсталацията. 【Лесна инсталация】 : Скоба за монтиране на стена на камерата е лесен за инсталиране и демонтирането.Трябва само да залепите го върху плоска и гладка повърхност или да пробия дупки за монтаж.Той е стабилен и не засяга използването на камерата. 【Предпазни мерки】 : Когато затегнете стойка за закрепване на камерата чрез залепване, моля, инсталирайте я на равна и гладка повърхност, преди да инсталирате пазете повърхността е чиста и суха, а след това настройте камерата след 10 часа. 【Съвместимост】 : Държач за монтиране на стена на камерата е съвместима само с мини-камера Blink, но не с други камери.Моля, потвърдете, съвместимо ли той, преди да купите. 【Здрав и издръжлив】 : Лепкава монтиране на стена камери произведени от висококачествен метал, който се отличава с издръжливост и устойчивост на корозия или на деформация и е по-трайна, отколкото материал за 3 D печат.

Основни характеристики

Избор на клиенти