0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Купа за Заек PATKAW Ясла за Заек Купа за вода за Заек Ясла за клетка за Клетки Купа За Хранене Хамстер Купички за храна за Заек Ясла за Чинчила Ясла за домашни любимци К?

Купа за Заек PATKAW Ясла за Заек Купа за вода за Заек Ясла за клетка за Клетки Купа За Хранене Хамстер Купички за храна за Заек

BGN 3.00
Налично

Наличност

Подвижна доставка механизъм с ТЕЛЕНА клетка - висококачествен материал, здрав, това е лесно да се прекъсне, много красив и практиченПОДВЕСНАЯ ЗА КУПАТА на КЛЕТКИ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ - Лесен за използване, лесна за попълване на храна, практичен, vi, Фидер за КЛЕТКИ на МАЛКИ ЖИВОТНИ - Лесен за използване, лесна за попълване на храна, практичен, vi, ХРАНИЛКИ за КЛЕТКИ за ЗАЙЦИ - на Повърхността на купички за храна е много гладка, което предпазва вашия домашен любимец от увреждане.Купа за храна в клетка за зайци - достатъчно капацитет за ежедневно хранене на вашите домашни любимци.Храни, фуражи, на своя домашен любимец.Съдържание на пакета : 1 х ясла за домашни любимци Характеристики -Цвят : скай, синята купа за клетките. -Материал : полипропилен купа за заек. -Размер : около 12,00 X8,00 X18,00 см / 4,72 X3,14 X7,07 инча ясла за зайци. - Малка и сладка, изящна изработка, дайте домашно кученце подвижни фидер за телени клетки. -Той идва с проста структура, като ви предлага лесна настройка на купата за хранене. - Лесна за използване, лесна за попълване на храна, практичен ясла за сено в клетката. - Специално разработена за храненето на домашни любимци, осигуряване на удобство за хранене на хамстер.

Основни характеристики

Избор на клиенти