0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
SYH & AQYE Подвесная Играчка За Дъвчене Папагал Играчка За Дъвчене Папагал, Цветни, Не Съдържаща Токсини Подвесная Играчка За Катерене, Играчка за Ухапване от Вълнообр?

SYH & AQYE Подвесная Играчка За Дъвчене Папагал Играчка За Дъвчене Папагал, Цветни, Не Съдържаща Токсини Подвесная Играчка За Катерене,

BGN 38.13
Налично

Наличност

Да се отърва от скука : Играчка-топка от ратан може да се намали налягането папагали, предотвратяване викове или ужилвания, се предлага с метална кука и е лесен за инсталиране Шлайфане на клюна : подвесная играчка в клетка за птици също може да се смила на клюн на папагал, за да клюн не е твърде дълъг и не пречи да се хранят нормално, това е много практично . Безопасен материал : Тази играчка за дъвчене папагали изработени от ротанговых топки и дървени материали, безопасна и нетоксична, и може да се използва с увереност. Упражнение за катерене : Многослойни дизайн може да се използва за катерене папагал, така че папагалът може ефективно да се тренира своята физическа форма, размалывая клюн . Колоритен външен вид : Подвесная играчка за дъвчене птици е колоритен дизайн на външния вид, който може да е по-лесно да привлече вниманието на птици.Спецификация : 1. Да се отърва от скука : Играчка с ротанговым топката може да се намали налягането папагали, предотвратяване викове или кусание предмети, идва с метална кука и лесен за инсталиране. Шлайфане на клюна : Подвесная играчка в клетка за птици също може да се смила на клюн на папагал, за да клюн не е твърде дълъг и не може да се хранят нормално, това е много практично.

Основни характеристики

1.Relieve Boredom:
Rattan ball toy can reduce the pressure of the parrots, prevent shouting or biting things, comes with a metal hook, and is easy to install.
2.Beak Grinding:
Birdcage hanging toy can also grind the beak of parrots to prevent the beak from being too long and unable to eat normally, it is very practical.
3.Safe Material:
This parrot chewing toy is made of rattan ball and log materials, safe and non toxic, and can be used with confidence.
4.Climbing Exercise:
The multi layer design can be used for the parrot to climb, so that the parrot can effectively exercise its physical fitness while grinding its beak.
5.Colorful Appearance:
The bird's hanging chew toy adopts a colorful appearance design, which can more easily attract the attention of birds.
Item Type:
Parrot Chewing Toy
Material:
Rattan Ball, Logs
Purpose:
Birds Bite Toys
Package List:
1 x Parrot Chewing Toy

Избор на клиенти