0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Hamiledyi Къщичка за Папагали Дървен Комплект за Разплод Гнезда за Папагали Естествен Тор от Къща за Клетките на Селекционера на Вълнообразни Попугайчиков Кутия за Ма?

Hamiledyi Къщичка за Папагали Дървен Комплект за Разплод Гнезда за Папагали Естествен Тор от Къща за Клетките на Селекционера на

BGN 3.33
Налично

Наличност

A1 : Тъй като малките любимци са част от семейството ни, ние винаги настояват за създаването за тях комфортен домA2 : Има украса за обитаване хамстери, морски свинчета, зайци, играчки за птици, аксесоари за аквариум с влечуги и т. A3 : Ние се стремим към постоянно прави нововъведения, за да осигури висококачествени, безопасни и удобни продукти за домашни любимци и техните родители.Сигурността на материали : Нашият кутия за отглеждане на птичи гнезда, изработени от естествена борова дървесина и се издава естествен аромат.Траен, нетоксичен и безвреден.Естествен и светъл : костур с клетка за клони може да накара детето си да се чувстват, че те се намират на клоните на гората. скачат един около друг.Защитете домашни любимци : Конструкцията на замъка гнездового кутия, специално разработена за кутии за развъждане на птици.Влезте, за птици, за да ги предпази от вятър, дъжд и на хищници, като котки и гризачи.Насърчаване на естественото размножаване : Кутия за отглеждане на папагали помага на птиците се тренира уменията за гнездене и насърчава естественото поведение по време на размножаването.Това може да даде любимата си птичке топло и уютно гнездо, да се отпуснете и да играят. 【Комплект за гнездене папагали】 гама от играчки за птици от 7 теми включва 1 дървена кутия за отглеждане на птици, 1 подложка от кокосови влакна, 5 ракита топки.Това може да осигури комбинация от разплод, забавление и почивка за тези домашни любимци.Птиците харесва да дъвче и да спи в него.Отлично допълнение към клетка за птици. 【Естествена сосновое дърво】Къщичка за вълнообразни попугайчиков, изработени от борова дървесина, публикува естествен аромат, което позволява на вашия домашен любимец да се адаптират бързо към новите условия, като помага на птиците да се отпуснете и да се организира на гнездото.Това може да даде любимата си птичке топло и удобно гнездо за почивка и игри. 【Мултифункционални функции】Метален катинар на външната страна на кутията за птичи гнезда може да се предотврати бягство на птиците.Лесна инсталация : С помощта на нашите обучени винтове полето може да се определя лесно отвътре и отвън клетка за клетките.Защитна стена : Вътре в кутията сме направили вградена преграда, за да яйца не избута надолу и играе защитна роля. 【Лесно почистване】 Горната част е конструирана така, че да може да се отвори.При почистване отворете горния капак, премахване на всякаква всячину от скворечника и просто го избършете отвътре.Създайте по-чиста, опрятную и комфортно местообитание за птици. 【Широк спектър от приложения】 Нашата къщичка за птици клетки среден размер е идеален за папагали, неразлучников, какаду, попугайчиков, гълъби, чинки и други малки птици.

Основни характеристики

Избор на клиенти