0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Чашки с дебело дъно, Комплект от 4 питиета за текила обем 1 унция, Прозрачни чашки, в насипно състояние, Малки Стъклени чашки за водка, Уиски, текила, еспресо кафе, алк?

Чашки с дебело дъно, Комплект от 4 питиета за текила обем 1 унция, Прозрачни чашки, в насипно състояние, Малки Стъклени чашки за

BGN 1.67
Налично

Наличност

【Комплекти ПИТИЕТА】 Вие ще получите 4 прозрачни чаши на едро, обемът на всяка чашки е 1 унция (30 мл)Тежко база и модерна форма на чаши за вино, елегантен външен вид, здрави материали - едно чудесно допълнение към колекцията си домашен бар. 【ВДИГАНЕ на основата на】 Добавете изтънченост на вашата колекция малки питиета с дизайнерски набор от питиета с дебело дъно от 4 теми. чаши за текила имат тежка основа за стабилна основа, са идеално балансирани, лесно се държат, не опрокидываются и не се бутилират, са идеални за всеки набор от напитки. 【ПОЛЕЗЕН МАТЕРИАЛ】 Чашки, изработени от бессвинцового стъкло с високо качество, выдерживающего падане и ежедневна употреба.Всеки детайл питиета е полиран и усъвършенства.Кръгла и гладка, придающая ви прекрасна гледка. 【МОГАТ да се МИЯТ в съдомиялна машина】 Лесен за почистване или просто ръчно.След употреба просто измийте прозрачни чашки с малко сапун и топла вода или се поставят в миялна машина.Няма суетния прибиране на реколтата. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Тези чашки са идеални за сервиране на напитки и десерти за вашите гости.Чаши за пиене, ще стане чудесно допълнение към вашия личен бар, не само отлична посуда за напитки, но и незаменимо украшение.Идеален за уиски, текила, водка, ром, ликьор, алкохол, еспресо, украса за партита, подаръци, хотели, housewarming, заведения, домашни барове, ресторанти, нощни заведения, питиета за еспресо.

Основни характеристики

Capacity:
1 Ounce / 30 ML

Избор на клиенти