0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Комплекти за рисуване с диаманти САМ 5D за възрастни, Абстрактно Жена с Кръгло Тренировка, Diamond Изкуство за деца и Начинаещи, Diamond Тренировка за декорация на стените ?

Комплекти за рисуване с диаманти САМ 5D за възрастни, Абстрактно Жена с Кръгло Тренировка, Diamond Изкуство за деца и Начинаещи,

BGN 3.00
Налично

Наличност

? Опаковка и размери : Моля, обърнете внимание, че в комплект диамант на картината не е включена рамкатаТова е само хвърляне на платно с размери 20 × 13,5 инча (50*35 cm).Този пакет за диамант живопис съдържа тиксо за дръжката, платно за рисуване, diamond пластмаса, тава и лепило. ?ДОБАВЕТЕ 35% повече ДИАМАНТИ : за Да избегнете недостиг на диамантите, ние ще добавим 35% или повече, диаманти на всяка опаковка, за да можете да съберат пълен diamond платно и да изпитате радост и вдъхновение. ? СВОБОДНО време и ЗАБАВЛЕНИЯ : събиране на диамантени картини, може не само да изпитат чувство на удовлетворение, намаляване на стреса, регулира емоциите, подобряване на доверието в себе си и постоянство, както и да образова търпение. ?ПОДАРЪК и ДЕКОР : Тези уникални по красота комплекти cow diamond art не само ще красят стените на дома си, за да изглежда по-хармонично и красиво, но и ще стане чудесен избор за подарък, независимо дали е рожден ден, Деня на майката, Деня на благодарността или Коледа, Ден на бащата, те могат да изразят най-добрите си пожелания. ? ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Живот неизбежно е скучно, но ако има и бижу с диамант рисувани със собствените си ръце, по-жизнени елементи, може не само да подобри естествеността и комфорта на дома, но и за подобряване на практическите умения за намаляване на стреса и за регулиране на емоциите. ? Опаковка и размери : Моля, обърнете внимание, че в комплект диамант на картината не е включена рамката.Това е само хвърляне на платно с размери 20 × 13,5 инча (50*35 cm).Този пакет за диамант живопис съдържа тиксо за дръжката, платно за рисуване, diamond пластмаса, тава и лепило. ?ДОБАВЕТЕ 35% повече ДИАМАНТИ : за Да избегнете недостиг на диамантите, ние ще добавим 35% или повече, диаманти на всяка опаковка, за да можете да съберат пълен diamond платно и да изпитате радост и вдъхновение.

Основни характеристики

Избор на клиенти