0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Защитно кобур, Съвместима с калъф Vivo Y12/Y15/Y17/Y11, една Чанта-портфейл, Тънък Калъф За телефон от изкуствена кожа, Кожен калъф-Книжка с панти капак, Държачи за карти, уст?

Защитно кобур, Съвместима с калъф Vivo Y12/Y15/Y17/Y11, една Чанта-портфейл, Тънък Калъф За телефон от изкуствена кожа, Кожен калъф-Книжка

BGN 2.00
Налично

Наличност

Калъф за телефон - това е практичен и стилен аксесоар, който помага за запазване на телефона си в безопасност и легкодоступнымБлагодарение на елегантния дизайн може да се прикрепя към колан или чанта, което го прави удобен вариант за тези, които са в пътя.Калъф за носене осигурява надеждна защита от надраскване, удари и други честите опасности, като се гарантира, че вашият телефон ще остане в отлично състояние.Съвместимост : Чанта-портфейл от изкуствена кожа премиум-клас за Vivo Y12/Y15/Y17/Y11. Моля, проверете модела на вашия мобилен телефон преди да купите.НЕ е съвместим с други модели телефони.Безжична зареждане : ултра тънък и достатъчно тънък, за да бъде съвместим с безжична зареждане, без да махате своята практика. (Моля, обърнете внимание, че при безжична зареждане, моля, не поставяйте твърде много карти. Чанта-портфейл : Благодарение на 3 слотам за карти, отделяне на портфейла, една чанта-портфейл може надеждно да защитите 3 карти и няколко банкноти с идеална затваряне. носете лична карта, кредитна и дебитна карти, както и пари в брой.Няма нужда да носят със себе си портфейл.Пълна защита на тялото : Чанта-портфейл от висококачествена изкуствена мека кожа със специален вътрешен калъф от TPU прави кожен портфейл изключително здрав и устойчив на надраскване и пръстови отпечатъци.Освен това, калъф от TPU с релефни ръбове и допълнителна амортизация предвижда цялостна противоударную конструкция, която предпазва вашето устройство от повърхностни драскотини, падания и вдлъбнатини.Калъф за телефон - това е практичен и стилен аксесоар, който помага за запазване на телефона си в безопасност и легкодоступным.Благодарение на елегантния дизайн може да се прикрепя към колан или чанта, което го прави удобен вариант за тези, които са в пътя.Калъф за носене осигурява надеждна защита от надраскване, удари и други честите опасности, като се гарантира, че вашият телефон ще остане в отлично състояние.Съвместимост : Чанта-портфейл от изкуствена кожа премиум-клас за Vivo Y12/Y15/Y17/Y11. Моля, проверете модела на вашия мобилен телефон преди да купите.НЕ е съвместим с други модели телефони.Безжична зареждане : ултра тънък и достатъчно тънък, за да бъде съвместим с безжична зареждане, без да махате своята практика. (Моля, обърнете внимание, че при безжична зареждане, моля, не поставяйте твърде много карти. Чанта-портфейл : Благодарение на 3 слотам за карти, отделяне на портфейла, една чанта-портфейл може надеждно да защитите 3 карти и няколко банкноти с идеална затваряне. носете лична карта, кредитна и дебитна карти, както и пари в брой.Няма нужда да носят със себе си портфейл.Пълна защита на тялото : Чанта-портфейл от висококачествена изкуствена мека кожа със специален вътрешен калъф от TPU прави кожен портфейл изключително здрав и устойчив на надраскване и пръстови отпечатъци.

Основни характеристики

Избор на клиенти