0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Електрифицирани 6-Подножието Пластмасови паркинг блокове с шипове за това на асфалт закрепване на 72-Инчов Ультралегкий полиуретан Бордюрный акцент сив цвят (36 x 2)

Електрифицирани 6-Подножието Пластмасови паркинг блокове с шипове за това на асфалт закрепване на 72-Инчов Ультралегкий полиуретан

BGN 0.33
Налично

Наличност

????? ????? : Общо тегло по-малко от £ 9 : инсталация за един човекПредлага се в две 3-крак секции за удобство на транспорта Цвят : сив. ????? ??????? ?????? : Нископрофилни Издълбана монтажни отвори с гладка пластмасова повърхност височина 3,5 инча за защита на бронята на автомобила и предотвратяване на повреда на автомобила. ??????? ???????????? ???????? ???????? : Идва с 4x12-инчови сверхпрочными шипове.Инсталация обзавеждане за blacktop е включен в комплекта на вашите гаражни блокове. ???????? ???????? : Изработен от 100% рециклирана пластмаса, обработен UV-радиация, предотвращающего деформация, пукнатини, чипс и гниене, предназначени за използване на открито. ???? ?????? : Жилищна и търговска употреба : открит паркинг, закрит гаражи, жилищни сгради.Полиуретанов страничните блокове. Детайли с диаметър 36 см.U-образен конектор свързва двете секции за създаване на 6-подножието на паркинг на блока.Включва в себе си 12-инчови шипове за монтаж върху асфалт.

Основни характеристики

Избор на клиенти