0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
FOMIYES Непрекъснат Монитор ниво на Глюкоза Непрекъснат Монитор Ниво на Глюкоза 20PCS Самозалепващи се Лепенки Самозалепващи Превръзки Тен Самозалепващи се Лепенки Пр?

FOMIYES Непрекъснат Монитор ниво на Глюкоза Непрекъснат Монитор Ниво на Глюкоза 20PCS Самозалепващи се Лепенки Самозалепващи Превръзки

BGN 2.67
Налично

Наличност

Лепкав пластир за libre, еластичен материал от еластична тъкан, позволява на вашата кожа лесно да дишаНа капака на сензора е водоустойчив, залепваща подплата premium-клас е лесен за използване и изваждане.Лепенки Libre sensor patches, това е достатъчно за продължителна употреба, тъй като те имат водоустойчив лепило.Лепенки Cgm за dexcom, фиксирана помощ с датчик е водоустойчив, не съдържа вредни вещества, безопасен за кожата. libre, фиксирана помощ с датчик - чудесен подарък за вашите приятели. Лепкав пластир за libre, еластични материали от еластична тъкан, позволява на вашата кожа лесно да диша.На капака на сензора е водоустойчив, залепваща подплата premium-клас е лесен за използване и изваждане.Лепенки Libre sensor patches, това е достатъчно за продължителна употреба, тъй като те имат водоустойчив лепило.Лепенки Cgm за dexcom, фиксиран пластир с датчик е водоустойчив, не съдържа вредни вещества, безопасен за кожата. libre, фиксиран пластир с датчик - чудесен подарък за вашите приятели.Описание на Спортен нескользящий лепкав пластир, еластичен фиксиран пластир със сензор, дишащ пластир Характеристики - Размер : около 7, 40 X7, 00 X0. 05 см - Материал : Еластична тъкан.

Основни характеристики

Избор на клиенти