0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Жена Мед Магнитен Пръстен MagVIVACE от артрит и Ставни заболявания, Пръстен за Магнитотерапии от Чиста Мед, Магнит 3500 Гауса (CPR-0010A)

Жена Мед Магнитен Пръстен MagVIVACE от артрит и Ставни заболявания, Пръстен за Магнитотерапии от Чиста Мед, Магнит 3500 Гауса (CPR-0010A)

BGN 5.60
Налично

Наличност

?【Медни пръстена за лечение на артрит и ставни】 Общо 4 магнит (над 14 000 гауссов) Приложими симптоми : Артрит на пръста си и главоболие, могат адекватно облекчаване на болката и за подобряване на кръвообращението и безсъние ?【Пръстен от чиста мед 99,9%】Изработено от висококачествена медицинска мед, 100% хипоалергичен, лесно и удобно в чорап.Защитно покритие на повърхността ви позволява да се запази меден цвят, не позеленев. ?【Модерни медни пръстена】 с помощта на модерна концепция, той придава на собственика блясък и индивидуална красота.Идеално се съчетава с други накити. ?【Добър избор за подарък на】 мед магнитен пръстен е подходящ за рождени дни, празници, годишнини, Деня на майката, Деня на благодарността и т. ✅【Гаранция за връщане на парите】 Mag VIVACE - това е марка, която винаги стои зад своите продукти, като се гарантира, че техните клиенти са доволни на 100% , а ако това не е така, просто се свържете с нас за безплатна подмяна или пълно връщане на парите, не задават въпроси!. ?【Медни пръстена за лечение на артрит и ставни】 Общо 4 магнит (над 14 000 гауссов) Приложими симптоми : Артрит на пръста си и главоболие, могат адекватно облекчаване на болката и за подобряване на кръвообращението и безсъние. ?【Пръстен от чиста мед 99,9%】Изработено от висококачествена медицинска мед, 100% хипоалергичен, лесно и удобно в чорап.

Основни характеристики

Избор на клиенти