0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
GUTTATY, 4 предмета, Ретро Стенен Декор за баня, Платно, Оранжева Реколта Картина за баня на стената Плакат в рамка за баня в фермерска къща, Фигура за спалня, Баня, Всеки?

GUTTATY, 4 предмета, Ретро Стенен Декор за баня, Платно, Оранжева Реколта Картина за баня на стената Плакат в рамка за баня в фермерска

BGN 2.33
Налично

Наличност

? Винаги има Размер, който е подходящ за Вас! - Този светъл, с монтиран на стената фигура за баня в фермерска къща се състои от 4 теми в комплект (всеки панел 12x12 инча)Какво ви е угодно, така че това е нещо, което ние ви предлагаме избор на различни размери. ? Вие ще получите много комплименти! - картини за баня - отличен дизайн на интериора, която създава уютна атмосфера във всяко пространство, къща и създава релаксиращо усещане.Купете нашите произведения на изкуството за баня, за да украсят баня!Той е идеално ще се впишат в стила на оформяне на вашата стена, и вие ще получите много похвали от гости!. ? Невероятно живи цветове - добавете Бои, за да съживи Унил кът!Всички снимки баня отпечатани мастилено-струен печат с висока резолюция с помощта на качествени пигментни мастила на базата, което прави изображенията и особено ярки и ясни. Ярки цветове, не изчезват с времето.Край картини на всеки панел и отпечатани, за да дам добра 3 D ефект, идеално за декорация на стените в дома и офиса. ? Невероятно висок клас платно и рамка - хлопчатобумажный платно музей качество, натянутый на 1,5-инчов рамка (не фини 3/4 инча, като по-голямата част) в дървена рамка.Изображение продължава от двете страни и скреплено от обратната страна.На дървена бара на всеки панел платно вече е монтирана черна метална кука (куки) за удобно захващане.Всяко произведение на изкуството върху платно ще драпирани в защитен пакет, а след това опаковани в картонена кутия, за да се гарантира, че то ще стигне до вас в отлично състояние. ? Затрогващ подарък - Това е стенно украшение за баня - това е нещо повече от обикновен плакат за печат върху платно, това е уникално на оригинално произведение на изкуството, с изключителна консистенция.

Основни характеристики

Избор на клиенти