0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Боядисани стени в Морски стил, Океан Стенно Изкуство, Риба Скат Манта, Платно, Декор за Баня, Плажна Тема, Украса за Дома, Спални, Кухни, Тоалетни, Тюркоаз Крайбрежен ?

Боядисани стени в Морски стил, Океан Стенно Изкуство, Риба Скат Манта, Платно, Декор за Баня, Плажна Тема, Украса за Дома, Спални,

BGN 10.25
Налично

Наличност

【Снимки на океана за стена】 Този декор под формата на риба-манти прави на платно с размер 12 x 16 инча (30х40 см)Цвят : Тюркоаз, Син, Тюркоаз, Зелено, Сиво.Вътрешното платно за баня с океана в рамка. 【Високо качество на рисунката на стената на банята】 Използвани устойчиви на избледняване мастило, отпечатани в насипно състояние бяло, сплъстената, ултра плавен платно от 100% памук, който има силно усещане за структура и е пълен с художествени черти.Те са издръжливи и устойчиви на прах. ярък цветът не избледнява с времето. 【Здрава дървена рамка】 Всеки принт на платно за стена изкуство разпъва и се увиват върху дървена рамка с дебелина 0,7 инча.За ваше удобство на всяко произведение на изкуството, са били инсталирани куки.И той идва с бесследными пирони и анкерами, които подкрепят вашата стена чисти и спретнати. 【Море, Пясък, Слънце, Шумът на прибоя, разхладете се на плажа】 Цветен интериор в океана, свързани с темата, ще ви позволи да се отпуснете и да се успокои в морския свят.Това е идеалното стенно украшение за баня на брега, а също така е подходящ за всекидневната, спалнята, детската и дори кухня на плажа. 【Уникален подарък за плажен декор】 Този океански арт принт е направена по оригинална тропическа картина с маслени бои на художника Томас Сие.Вдъхновен от морето и любовта си към морската флора и фауна.Оставят дълбоко впечатление.Тя ще се превърне в уникално съкровище сред любимите декоративни картини и ще добави крайбрежния стил на всеки интериор.Това е и изненада и уникален подарък за вашите любителите на плажа, приятелите и семейството си. 【Снимки на океана за стена】 Този декор под формата на риба-манти прави на платно с размер 12 x 16 инча (30х40 см).Цвят : Тюркоаз, Син, Тюркоаз, Зелено, Сиво.Вътрешното платно за баня с океана в рамка. 【Високо качество на рисунката на стената на банята】 Използвани устойчиви на избледняване мастило, отпечатани в насипно състояние бяло, сплъстената, ултра плавен платно от 100% памук, който има силно усещане за структура и е пълен с художествени черти.Те са издръжливи и устойчиви на прах. ярък цветът не избледнява с времето.

Основни характеристики

Избор на клиенти