0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Всплывающая Подови Електрически Контакт Кухненски Плот Водоустойчив Контакти Прибиращ се Конектор Кутия От Неръждаема Стомана Сребърна Капачка с USB Честота Устр?

Всплывающая Подови Електрически Контакт Кухненски Плот Водоустойчив Контакти Прибиращ се Конектор Кутия От Неръждаема Стомана Сребърна

BGN 23.31
Налично

Наличност

Прибиращ се конектор се крие във вашата повърхност или на пода, когато тя е затворена, всичко, което виждате, е стилна сребриста масаПри натискане на бутона в горната част се сгъва, откриване на обекти.Може да се инсталира на пода, плота, на палубата, плотове в кухнята, в хола, в офиса, на обществено място и т. Водоустойчив уплътнител има клас на защита от вода IP44.Вграден регулатор позволява контакта, винаги бавно изскачащи прозорци, без да причинява вреда на пръстите на ръцете.Устройството е снабдено с два USB порта за зареждане 5 vdc и две розетки на хранене 20 А. на Кутията е изработена от твърда сплав, а кутия от неръждаема стомана.Прибиращ се конектор се крие във вашата повърхност или на пода, когато тя е затворена, всичко, което виждате, е стилна сребриста маса.При натискане на бутона в горната част се сгъва, откриване на обекти.Може да се инсталира на пода, плота, на палубата, плотове в кухнята, в хола, в офиса, на обществено място и т. Водоустойчив уплътнител има клас на защита от вода IP44.Вграден регулатор позволява контакта, винаги бавно изскачащи прозорци, без да причинява вреда на пръстите на ръцете.Устройството е снабдено с два USB порта за зареждане 5 vdc и две розетки на хранене 20 А. на Кутията е изработена от твърда сплав, а кутия от неръждаема стомана.Прибиращ се конектор се крие във вашата повърхност или на пода, когато тя е затворена, всичко, което виждате, е стилна сребриста маса.При натискане на бутона в горната част се сгъва, откриване на обекти.

Основни характеристики

Избор на клиенти