0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Пластмасови заграждения Външна Електрическа кутия - Водоустойчив Разпределителните кутия, Сив флип-надолу капак от стомана капаче IP67, с Монтажна плоча, Със скоби, ?

Пластмасови заграждения Външна Електрическа кутия - Водоустойчив Разпределителните кутия, Сив флип-надолу капак от стомана капаче

BGN 33.43
Налично

Наличност

【Отговаря на изискванията на ROHS】 Тази разпределителните кутия е изработена от новия ABS-пластмаса, съответстващ на изискванията на ROHS, който осигурява отлична устойчивост на удар и електрическата изолация, е здрава за по-дълъг срок на експлоатация, което осигурява надеждна защита на вашите устройства в неблагоприятни условия 【ВОДОУСТОЙЧИВ IP67】Тези непромокаеми пластмасови електрически кутии могат да блокират пръскане на вода, дъжд, прах, сняг, масла, слънчева светлина и т., които могат да се използват широко както за вътрешна, така и за външна сигурност. 【Траен вътрешен размер на вратата : 10,4x6,9x1" (265x175x26 мм). 【Отговаря на изискванията на ROHS】 Тази разпределителните кутия е изработена от новия ABS-пластмаса, съответстващ на изискванията на ROHS, който осигурява отлична устойчивост на удар и електрическата изолация, е здрава за по-дълъг срок на експлоатация, което осигурява надеждна защита на вашите устройства в неблагоприятни условия. 【ВОДОУСТОЙЧИВ IP67】Тези непромокаеми пластмасови електрически кутии могат да блокират пръскане на вода, дъжд, прах, сняг, масла, слънчева светлина и т., които могат да се използват широко както за вътрешна, така и за външна сигурност.

Основни характеристики

Избор на клиенти