0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Външен удължител 12/3 с няколко розетки, Тежкотоварни Гъвкави Водоустойчиви ципове удължител храни със заземен щепсел на 3 зъба за сигурност, 15АМПЕР 12AWG 1875 W SJTW, посоч?

Външен удължител 12/3 с няколко розетки, Тежкотоварни Гъвкави Водоустойчиви ципове удължител храни със заземен щепсел на 3 зъба

BGN 8.40
Налично

Наличност

【Тежкотоварни 12 калибър】 : Висококачествен удължителен кабел е изработен от мека медна тел, подкрепено с ножове, неплъзгащи дизайн и толстопленочной винил черупкаВъншната обвивка пожароустойчива, износостойкая и водоустойчиви, което предпазва захранващ кабел вътре от влага, абразия и слънчева светлина. Той е подходящ за температури от -40 ° F до 130 ° С. 【3 контакти в 1 шнуре】 : Този удължител с 3 контакти ви позволява да използвате няколко инструменти или устройства едновременно.Това е чудесен избор за икономия на ел. контакти и максимално използване на удължители и стенни фасунги. Забележка : Бъдете внимателни и да не се превишава номинална мощност 1825 Вата. 【Гъвкав и устойчив на атмосферни влияния】 : Кабел SJTW с двоен корпус хиляди пъти правил тест на огъване и интернет, без да се страхуват от разклащане и падане, дори в студено време, кабел остава мек и не спутывается.Той е идеален за захранване на различни улични инструменти и приспособления и оборудван устойчив на атмосферни условия с капак за защита от дъжд, сняг или вятър. 【Използване на закрито и открито,】 : Удължител с няколко розетки идеален за външно осветление, празнични украси, косачка, снегорин, отоплителни, електрически инструменти, домакински и офис техника и всякакъв друг сверхмощного устройство, претендиращо за продължителна употреба.

Основни характеристики

Избор на клиенти