0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
YENJO 15 бр. Набор от тренировки за зидария, Тренировка за Бетон, Керамични тренировка, Видий уши, тренировки за Меки Керамични плочки, Стъкло, Пластмаса, цимент, бетон, ?

YENJO 15 бр. Набор от тренировки за зидария, Тренировка за Бетон, Керамични тренировка, Видий уши, тренировки за Меки Керамични

BGN 3.02
Налично

Наличност

? Че можете да получите : В този набор от тренировки, за да се зидария е включен 1 брой 12 мм, 1 брой 14 мм, 1 брой 16 мм, 2 броя 10 мм, 2 броя 8 мм, 2 броя 6 мм, 2 броя 5 мм, 2 броя 4 мм и 2 броя 3 mm Този комплект е снабден с пластмасова кутия за съхранение, която да го улеснява употребата и съхранението. ? Многофункционални свредло за зидария : Този набор от тренировки за керамични плочки са подходящи за различни повърхности и материали като плочки, стъкло, пластмаса, цимент, бетон, огледала, стъкла, тухла, дърво.НЕ е подходящ за пробиване в втвърдяване на стъкло!. ?Конструкция двойно U-образни канали за чип : Конструкцията на U-образни канали за чипове с двойна резба осигурява по-плавно премахване на стружки.Навити притежателят на инструмент за увеличаване на скоростта на рязане и предпазва от хлъзгане.При пробивни, моля го охладете с вода и регулиране на скоростта, след това избършете вода или нанесете масло, за да се предотврати появата на ръжда. ? Висококачествен материал : Твердосплавное тренировка, издръжлив, с отлична устойчивост на износване, по-лесно пробиване.Нескользящая триъгълен дизайн дръжка прави работата ви по-здрава и не позволява приплъзване.

Основни характеристики

Избор на клиенти