0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Конзола за монтиране на камери Wyze Cam Pan Защитна стена за камера Wyze Cam Pan и камери Wyze Cam, специален дизайн за двете домашни камери Wyze Labs 1080p HD (2 опаковки)

Конзола за монтиране на камери Wyze Cam Pan Защитна стена за камера Wyze Cam Pan и камери Wyze Cam, специален дизайн за двете домашни

BGN 3.90
Налично

Наличност

【Материал】 е Изработен от устойчив метал и ABS-пластмаса, устойчиво на окисляване, може да се прилага вътре или отвън на помещението 【Съвместимост 】 Нашето определяне на проста и е специално разработен за Wyze cam и нов Wyze cam pan. 【Регулируема въртене】 Благодарение завой по завой на 360 градуса и наклона на 180 градуса лесно да го персонализирате за всеки желан ъгъл. 【Лесна инсталация】 Камера Wyze лесно да се инсталира в стаята, гараж, в двора, на балкона с помощта на приложените монтажни принадлежности. 【Материал】 е Изработен от устойчив метал и ABS-пластмаса, устойчиво на окисляване, може да се прилага вътре или отвън на помещението. 【Съвместимост 】 Нашето определяне на проста и е специално разработен за Wyze cam и нов Wyze cam pan. 【Регулируема въртене】 Благодарение завой по завой на 360 градуса и наклона на 180 градуса лесно да го персонализирате за всеки желан ъгъл. 【Лесна инсталация】 Камера Wyze лесно да се инсталира в стаята, гараж, в двора, на балкона с помощта на приложените монтажни принадлежности.Съвместими камери са : За Wyze Cam Pan / За Wyze Cam Outdoor.

Основни характеристики

Избор на клиенти