0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Жичен Детска Слушалки, високо-чувствителен Удобен 40 мм Драйвер С Регулируема сила на Звука Слот за намаляване на Шума Слушалки за КОМПЮТЪР с микрофон за Мобилен те?

Жичен Детска Слушалки, високо-чувствителен Удобен 40 мм Драйвер С Регулируема сила на Звука Слот за намаляване на Шума Слушалки

BGN 2.67
Налично

Наличност

40 мм драйвер : дизайн с плавни ухо и 40-мм двигател осигурява кристално чист звукТой не само предоставя най-добрите ниска честота ефекти, но и повишава ограничаване на звука и на средните и високи честоти - ясни. Намаляване на шума : Този слот микрофон филтрира по-голямата част от околния шум, за да се получи ясен, естествен глас, детска слушалки осигурява оптимално комуникацията и безупречно сътрудничество със съотборници.Меки амбушюры : Меки амбушюры от изкуствена кожа и выдвижное мека лента за глава гейминг слушалки за PC осигуряват оптимално удобство при носене за всеки геймър, намаляване на нарушения на слуха и повишаване на потенето.Регулируема сила на звука : Блок за управление-включва регулатор регулатор на силата на звука и изключване на микрофона, така че можете удобно за регулиране на микрофона и силата на звука по време на игра, без да се притеснявате.Широка съвместимост : Тази детска слушалка съвместима с PC, за PS4, Xbox One, лаптоп, PSP, таблета, за таблет i OS, компютър, мобилен телефон и т. Характеристика : 1. 40 мм драйвер : конструкция с обвивка около ухото с 40-мм двигател осигурява кристално чист звук.Той не само предоставя най-добрите ниска честота ефекти, но и прави ограничаване на звука е по-изразена, а на средни и високи честоти ясни. Намаляване на шума : Този слот микрофон филтрира по-голямата част от околния шум, за да се получи ясен, естествен глас, детска слушалки осигурява оптимално комуникацията и идеалното сътрудничество със съотборници. Меки амбушюры : Меки амбушюры от изкуствена кожа и выдвижное мека лента за глава гейминг слушалки за PC осигуряват оптимално удобство при носене за всеки геймър, намаляване на нарушения на слуха и повишаване на потенето.

Основни характеристики

Item Type:
Game Headset
Material:
ABS
Color:
Black
Speaker Size:
Approx. 40mm/1.6in
Microphone:
Approx. 6.0 x 5.0mm/0.23 x 0.20in
Impedance:
32Ω±15%
Sensitivity:
105±3dB
Frequency Range:
15Hz-20KHz
Microphone Sensitivity:
-38±3dB
Microphone Impedance:
2.2kΩ
Directionality:
Omni Directional
Headphone Interface:
USB, 3.5mm
Range of Application:
for PC, Laptop, for PS4, Etc.
Package List:
1 x Game Headset:
1 x Adapter Cable:
Note:
Please allow some errors due to manual measurement.:

Избор на клиенти