0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Кабел Sweguard VR Link 10 фута, съвместим с Oculus Quest 2, USB 3.2 Gen 1, USB кабел A-C USB с високоскоростен пренос на данни 5 Gbit/s и бързо зареждане 3.1 A, кабел в найлонов оплетке за виртуална ?

Кабел Sweguard VR Link 10 фута, съвместим с Oculus Quest 2, USB 3.2 Gen 1, USB кабел A-C USB с високоскоростен пренос на данни 5

BGN 6.06
Налично

Наличност

⚡【Високоскоростен пренос на USB30】 : кабел съвместим с USB 3. Благодарение на данни, скорост на трансфер до 5 gbps той осигурява максимално плавна графика с максимална резолюция при свързване към програмата Линк, което ви позволява да се насладите на реалния свят е виртуална реалност.Този кабел ЛИНК 2 е предназначен за свързване на компютърни игри.Вградени интелигентни чипове с изкуствен интелект позволяват да играете в VR-игри, стабилна връзка и се наслаждавайте на по-плавен геймплей. ✅【 Бързо зареждане на 3,1 А】 : Този кабел поддържа бързо зареждане 3,1 А/15 W (максимум).Това е максималната мощност, която може да получите устройство.Вече не е нужно да се притеснявате за спиране на тока. Забележка : може ли Да се играе по време на игра, зависи от изходната мощност USB интерфейс, слот на КОМПЮТЪРА.Трябва да се отбележи, че максималната изходна мощност на USB-интерфейс на компютъра е от 5 и 1 А. ?【Водеща в индустрията технология на коляното】 : Този правоъгълен USB C произведена лазер, а материалът е заменен с калай, което предотвратява изключване при движение.Той също е преминал всички официални изпитване за сертифициране, което го прави по-истински здрав кабел.Кабели Sweguard също може да се използва с Elite Strap, за да ви осигури добри впечатления от виртуалната реалност.Освен това, кабел тъкани от найлон и няма да е обвързан, което намалява риска от засилване на кабел. ?【Подходящ кабел с дължина 10 метра НАСЛАДЕТЕ се БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ】 : Този кабел с дължина 10 метра, когато вие потъвате в света на виртуалната реалност, ви осигурява максимална свобода упражнения без ограничения.Това също така ви позволява да затегнете кабела на тавана на къщата, за да използва системата VR bungee. ?【Гаранция и за връщане на приемливи 】 : Ние осигуряваме на този кабел VR Линк в найлонов оплетке 18-месечна гаранция и денонощен рум клиенти, ако искате да си върнете парите или нещо друго, моля, свържете се с продавача чрез съобщение, ние ще се радваме да помогнем с подмяна в най-кратки срокове, или можете да кандидатствате за възстановяване с пълно плащане. ⚡【Високоскоростен пренос на USB3.0】 : кабел съвместим с USB 3. Благодарение на данни, скорост на трансфер до 5 gbps той осигурява максимално плавна графика с максимална резолюция при свързване към програмата Линк, което ви позволява да се насладите на реалния свят е виртуална реалност.Този кабел ЛИНК 2 е предназначен за свързване на компютърни игри.Вградени интелигентни чипове с изкуствен интелект позволяват да играете в VR-игри, стабилна връзка и се наслаждавайте на по-плавен геймплей. ✅【 Бързо зареждане на 3,1 А】 : Този кабел поддържа бързо зареждане 3,1 А/15 W (максимум).Това е максималната мощност, която може да получите устройство.Вече не е нужно да се притеснявате за спиране на тока.

Основни характеристики

Избор на клиенти