0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
HKSICHENGKEJI Маска за очи за възрастни 2 в 1 U-Образна Въздушна Възглавница за шията от пяна с памет ефект Възглавница за шията Преносим Комплект Възглавници Удобна Възгл?

HKSICHENGKEJI Маска за очи за възрастни 2 в 1 U-Образна Въздушна Възглавница за шията от пяна с памет ефект Възглавница за шията

BGN 36.96
Налично

Наличност

【Материал】 Тази възглавница за шията, изпълнен с пяна с памет ефект, а калъфка изработена от памук Li colorВъзглавницата има закопчалка-цип за лесно почистване, и може да се използва в продължение на дълго време. 【Ергономичен дизайн】 Възглавница за шията позволява на вашата врата и главата удобно разчитат на меко, но на помощни възглавница от пяна с памет ефект.Идеален за сън на стола си по време на дълги полети със самолет или седнал направо на всякакъв вид мека мебел. 【Идеалният партньор в пътуването】 Възглавница за врата с маска за очи 2 в 1 с еластична лента, подходящ за всеки обиколката на главата и ви осигурява комфортен сън по време на пътуване, идеално за автомобили, самолети, за пътуване и за офис. 【Портативен за носене】 Дизайн дръжка, лесен за носене с вас, когато излизате, можете да го закачите на чанта или прекъсва директно с ръка. 【Идеални подаръци】 Възглавница за врата с маска за очи 2-в-1 ви позволява да видите прекрасни сънища и почивка, можете да го дари, го членове на неговото семейство, приятели, съученици или колеги на рожден Ден, Свети Валентин, ден на майката, ден на бащата, сватба, абитуриентски бал. 【Материал】 Тази възглавница за шията, изпълнен с пяна с памет ефект, а калъфка изработена от памук Li color.Възглавницата има закопчалка-цип за лесно почистване, и може да се използва в продължение на дълго време. 【Ергономичен дизайн】 Възглавница за шията позволява на вашата врата и главата удобно разчитат на меко, но на помощни възглавница от пяна с памет ефект.Идеален за сън на стола си по време на дълги полети със самолет или седнал направо на всякакъв вид мека мебел. 【Идеалният партньор в пътуването】 Възглавница за врата с маска за очи 2 в 1 с еластична лента, подходящ за всеки обиколката на главата и ви осигурява комфортен сън по време на пътуване, идеално за автомобили, самолети, за пътуване и за офис.

Основни характеристики

Избор на клиенти