0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
CClz Вельветовая Триъгълна Клиновидная Възглавница, Пушистое Меко Главата, Дълга Възглавница за гърба, Възглавници за Четене, свалящ се за дивана-легло-червен 67x19x8 и?

CClz Вельветовая Триъгълна Клиновидная Възглавница, Пушистое Меко Главата, Дълга Възглавница за гърба, Възглавници за Четене, свалящ

BGN 138.06
Налично

Наличност

ПамукВъзглавници за четене : Отлични за използване в дома, В леглото и на дивана, когато четете, удобна и ергономична възглавница може да помогне за предотвратяването на много проблеми със здравето, когато четете в леглото. Материал : Изпълнен с висококачествени полипропиленовым памук, има добра еластичност и издръжливост; Със сменяем калъф, лесен за почистване.Индивидуален дизайн : Дизайн на възглавници с бутони прави възглавници са по-обемисти и издръжливи в триизмерен план. Дизайн с 2 странични джоба ви позволява лесно да съхранявате дребните детайли, като например химикалки, мобилен телефон, дистанционно за управление на телевизор и т. Идеалната възглавница за гърба : Възглавници за четене в задната част на много трайни и издръжливи, предпазват главата, врата, раменете, гърба и долната част на гърба от удари; те могат да осигурят отлична облегалката, облекчава стреса и осигурява комфорт по време на четене и гледане на телевизия. Многоцелеви : Възглавница е с меко таблата е отличен за използване в дома, в леглото и на дивана, може също да се използва в болница, хотел, кушетка, стол, прозорец, дивана, дори и на парти или на открито и навсякъде, където ви харесва.Тази триъгълна възглавница може да се използва в различни позиции, тя може да Ви гарантира Много удобна поддръжка.Обикновените възглавници Винаги да Падне, Когато Сте Приели подкрепа.На леглото Или На дивана, и са Слаби подпорками.Но с помощта на тази възглавница Можете да го използвате в най-различни позиции, например като възглавница за гърба, която може да поддържа врата, гърба и кръста си в комфортна и здравословна позиция.

Основни характеристики

Избор на клиенти