0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Удобни Чанти за Обяд, Строителни Машини, Херметически Изолиран Обяд-Бокс С Регулируем пагон За Работа, Пикник, Къмпинг, Изолиран Обяд-Бокс, Водоустойчива Чанта За О?

Удобни Чанти за Обяд, Строителни Машини, Херметически Изолиран Обяд-Бокс С Регулируем пагон За Работа, Пикник, Къмпинг, Изолиран

BGN 1.00
Налично

Наличност

➤ Материал : Множество чанта за обяд е Изработена от много устойчив на опън полиестер 600d, безопасно за храни подплата Peva и трайни мълнияХастар : Найлонова памук. ➤ Използване на : Висококачествена конструкция на тъканта, прави това Малко ведерко за обяд издръжлив и лесен за почистване.Благодарение на пакета с лед Изолация Помага за поддържане на топла и студена температура в продължение на целия ден, подобряване на качеството, свежестта и вкуса на ястията, като запазва своите полезни за здравето.Това е влага, бърза и лесна организация, е подходяща за деца на възраст от 3 години и родители, които пътуват по пътя. ➤ Удобен дизайн за пътуване - за Всяко преносимо, компактно и леко ведерко за обяд побира контейнер с добър размер, в който има достатъчно място за закуски, съдове и опаковки сок.Характеристики Включват преден джоб с цип, в който можете да скриете десерт-изненада или забавен бележка, Удобен вътрешен мрежест калъф, подходящ за салфетки и прибори, в кутията може да се сложи бутилка с вода или пакети с лед. ➤ Просторен дизайн –Размери : 7,9 Х Ш : 5,1 Х Д : 9,1 инча.Ще го намерите много Просторна И у вас не възникват проблеми с разположението на Месо и мляко Вътре, напред, опаковка и Това допълнително Лечение!Тази чанта за обяд ще отговарят на деца и възрастни, мъже, жени, за работа, на офиса, на плажа.Той е подходящ за инсталиране в раница. ➤ Удовлетвореността на клиентите – липсата на PVC, Бпа и фталатов Прави този екологично чист вариант с ненадминато качество и надеждна заместител на услугата услуги, на когото можете да се доверите. 【Забележка към дизайна】 1131157580 Описание на материала】 Лицева страна : 100% полиестер, подплата : Peva, Сандвич : найлонова памук 【Характеристики на продукта】 Висококачествен екологично чист хранителен материал, водоустойчив, изолационен, устойчив на абразия, ниско тегло.

Основни характеристики

Избор на клиенти