0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Amosfun Нетканая Кошница За Съхранение, Водоустойчив Кошница за дрехи, Сгъваема Кутия За Съхранение, Просто Контейнер за Мръсни Дрехи за Домашно Магазин, на Американс?

Amosfun Нетканая Кошница За Съхранение, Водоустойчив Кошница за дрехи, Сгъваема Кутия За Съхранение, Просто Контейнер за Мръсни

BGN 30.65
Налично

Наличност

По-голям капацитет, сгъваема, подходяща за сортиране на ежедневието мръсни дрехиЧудесно за съхранение на канцеларски материали, детски играчки, мръсни дрехи, хавлии, бижута, козметика и друга всячины.Тънка работа, здрав материал.С удобен дизайн на дръжката, лесно се движи.Кутия за пране на дрехи премиум-клас, екологично чиста и устойчива.описаниеЭтот кутия за дрехи - отлично контейнер за съхранение на мръсни дрехи за вас.Удобно и лесно за вас да се движите.Изключително практични и домашно приготвена кошница за дрехи, което не трябва да пропуснете.Сгъваема и творчески кутия за съхранение на мръсни дрехи.Характеристики - Цвят : Различни цветове. - Материал : Нетъкан текстил. -Размер : около 38x24x24 см/14,96x9,44x9,44 инча. - Кутия за пране на дрехи премиум-клас, екологично чиста и устойчива. - С удобен дизайн на дръжката, лесно се движи. - Изящна изработка, издръжливост и крепкость. - По-голям капацитет, сгъваема, подходяща за сортиране на ежедневието мръсни дрехи. - Чудесно за съхранение на канцеларски материали, детски играчки, мръсни дрехи, хавлии, бижута, козметика и друга всячины.Пратката включва 2 x кошница за съхранение.

Основни характеристики

Избор на клиенти