0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Плюшено Ворсистый Мат, Противоскользящий Пухкав килим за Пода, Пухкав Килим за Детска Стая за Игра, Детска, Спалня, Всекидневна, Постелки цвят Каки снабден с кралиц?

Плюшено Ворсистый Мат, Противоскользящий Пухкав килим за Пода, Пухкав Килим за Детска Стая за Игра, Детска, Спалня, Всекидневна,

BGN 41.06
Налично

Наличност

Материал и размери : Velvet купчина с височина 4 см, създава усещане за мекота, а цветът не избледнява мат е супер мека бархатную повърхност, губчатую слой на дъното с противоскользящими пластмасови петна.Супер Комфорт : Успокоява ноющие мускули И уморени Крака!Гъба в Средата на Килима Успокоява Уморените Си крака и да промени Вашата Представа За Комфорт!.Мат с плъзгане на облегалката : Долу на килима такива малки нескользящие точка за хващане, които предотвратяват хлъзгането на килима на пода.вашето дете Или домашен любимец Може да е много щастливо и комфортно да играят на Килим.Перфектен СЕМЕЕН ДЕКОР : Нашият wooly мат може да се превърне в чудесно допълнение за декорация на дома, спалня, всекидневна, детска стая, игрална стая, кабинет, хотел колеж. добавете модерен стил във всяка стая.Лесно почистване : Нашият мат е много лесен за отглеждане. просто добавете малко слаб почистващ препарат и внимателно измийте килим ръце. Моля, подсушете го във въздуха и се опитайте да не използвате пишеща машина, за да изсъхне, да не се излага на слънце. Материал и размери : Velvet купчина с височина 4 см придава усещане за мекота, а цветът не избледнява. Мат е супер мека бархатную повърхност, губчатую слой на дъното с противоскользящими пластмасови петна.Супер Комфорт : Успокоява ноющие мускули И уморени Крака!Гъба в Средата на Килима Успокоява Уморените Си крака и да промени Вашата Представа За Комфорт!.

Основни характеристики

Избор на клиенти