0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Комплект спално бельо за бебета в гънка, 4 предмета, с рюшами и ресни, Монофонични Лилаво Комплект спално бельо Унисекс райе за малки момчета и момичета, включва Оде?

Комплект спално бельо за бебета в гънка, 4 предмета, с рюшами и ресни, Монофонични Лилаво Комплект спално бельо Унисекс райе за

BGN 24.36
Налично

Наличност

★ Материал : Нашият комплект спално бельо за бебета, изработени от 100% полиран материал от микрофибърСупер меки, дишащи и напълно подходящи за всички сезони.Това създава комфортна обстановка за сън, за да помогне на децата да получат необходимата почивка. ★ Уникален дизайн : Много защипывающиеся гънки създават изящни геометрични шарки и дават визуална наслада и красота.Декоративен дизайн на ресни с къдри прави вашата спалня за деца уникална и красива.Добър избор като подарък за рожден ден или специален празничен подарък на любимите си деца, момичета, малки деца, момчета, деца малки деца или тийнейджъри. ★ Помещение включва : 1 двустранно одеяло (42 х 57"), 1 калъфка за възглавница (20 "x 30"), 1 апартамент горен чаршаф (45 x 60") и 1 облегающая долен чаршаф (28 "x 52 x 8").Всички детайли отмерены така, че да съответства на стандартния размер бебешко креватче. ★ Почистване и поддръжка : Машинно пране отделно в студена вода, съхраняващ цикъл.Сушете в перална машина на слаб огън.Проглаживайте на слаб огън, когато това е необходимо.Да Не се избелва и да не се излага на сухо почистване. ★ Обслужване на клиенти : Ние предлагаме услуги по връщане и замяна на стоки в рамките на 30 дни.

Основни характеристики

Избор на клиенти