0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Заваряване каска ANDELI с автоматично затъмняване, Голям Обхват, екран 3,94 X 3,74 с изглед отстрани, заваряване маска с ясен преглед, 4 сензора дъга, Удобен лека каска зава?

Заваряване каска ANDELI с автоматично затъмняване, Голям Обхват, екран 3,94 X 3,74 с изглед отстрани, заваряване маска с ясен преглед,

BGN 52.80
Налично

Наличност

【Увеличена зона на преглед】 Заваряване каска осигурява 3,94 "X 3,74" (100 × 95 мм), а размера на зоната на странично мнение : 3,06 "X 1,92" (77,8 × 48,8 мм)Панорамна заваряване каска с отлично преглед ви позволява по-лесно да видите какво се случва, без да се налага постоянно се върти главата.Чувствах се по-сигурна и удобна. 【Автоматично затъмняване и истинския цвят】 Заваряване капачка с автоматично затъмняване автоматично замъглява филтър, преминава от светло на тъмно за 1/30000 секунди.Тя може мигновено да получите тъмно при излагане на ярка светлина.Истински цвят наистина класа. 【Защита на очите И главата】 Заваряване маска настройва яркостта, за да си очите, са защитени от блясък на светкавица, предпазва очите, независимо от типа на заваряване.А цифров заваряване каска напълно облегает предната половина на главата, като същевременно осигуряват комфорта на знаейки, че вие не обожжетесь. 【4 ПРЕМИЯТА на СЕНЗОРА и се ЗАХРАНВА От СЛЪНЧЕВИ БАТЕРИИ】 Каска заварчик на слънчеви батерии в комбинация с много чувствителен сензор и 4 сензори премиум-клас.Идеален за заваряване TIG MIG, плазмени приложения с функция за шлифоване, DIN5 ~ 8 / DIN9-13 за заваряване, рязане и шлифоване. 【ЛЕСЕН И УДОБЕН】 Лека каска заварчик има много настройки, така че с регулируема няма проблем.По този начин, той може да бъде удобно в рамките на деня на ползване. 【Увеличена зона на преглед】 Заваряване каска осигурява 3,94 "X 3,74" (100 × 95 мм), а размера на зоната на странично мнение : 3,06 "X 1,92" (77,8 × 48,8 мм).Панорамна заваряване каска с отлично преглед ви позволява по-лесно да видите какво се случва, без да се налага постоянно се върти главата.Чувствах се по-сигурна и удобна. 【Автоматично затъмняване и истинския цвят】 Заваряване капачка с автоматично затъмняване автоматично замъглява филтър, преминава от светло на тъмно за 1/30000 секунди.

Основни характеристики

Избор на клиенти