0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
MARKWIND 50шт Еднократна маска за лице, на 4-Слойная Еднократна маска за лице за възрастен, 3D Дизайн, Удобни за Кърпи за лице с заушниками (F)

MARKWIND 50шт Еднократна маска за лице, на 4-Слойная Еднократна маска за лице за възрастен, 3D Дизайн, Удобни за Кърпи за лице с

BGN 4.79
Налично

Наличност

? Доставка : 7-15 дни? ?【3 D ДИЗАЙН】-Форма маска я задържа на лицето си, оставяйки пространството пред устата.Така е по-лесно да се говори, и децата не засасывают маска на устата.Чрез тях е много удобен и е лесно да се диша. ?【Премиум КАЧЕСТВО】- 4-слойная маска за еднократна употреба, външна нетканая плат, 2-слойный средния слой електростатично памук и вътрешна защитна кърпа.4-слойная нетканая маска се състои от 4 слоя, които могат не само да блокира пръски течност във въздуха и частици във въздуха, но и плавно да се отвръща с горещ въздух при дишане. ?【Удобна засаждане】 - Удобни ластични заушники, сверхмягкие ушни линия елиминират натиска върху ушите.Регулируема скоба за моста на носа осигурява надеждна кацане за по-добра защита и позволява на изделия прилепва плътно към лицето, като предотвратява пряк удар без филтър на въздуха вътре. ?【ШИРОКО се използва】 Предпазва от прах, полени и други малки частици във въздуха, идеални за домове, офиси, училища, паркове, детски площадки, вътрешни, външни и оживени публични места.Носете маска, където и да се намирате, за да защити себе си.

Основни характеристики

Избор на клиенти