0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
PRENDRE Бензинов Радиоуправляеми автомобили в мащаб 1:5 за възрастни, Високоскоростен кола с дистанционно управление от 80 км/Ч, 4WD Офроуд Чудовище-Trac, Автомобилна играч?

PRENDRE Бензинов Радиоуправляеми автомобили в мащаб 1:5 за възрастни, Високоскоростен кола с дистанционно управление от 80 км/Ч,

BGN 37.50
Налично

Наличност

☀ Мащабните офроуд камион 1/5 с корпус cool car, оборудван с бензинов двигател с обем 30 куб виж Колата е изработена от висококачествени материали, дъното бе засилен, характеристики на рамката на усукване е оптимизирана, устойчивост на удар и устойчивост на подобрени. ☀ Отделна пружина амортисьор, прахоустойчив, амортисьор, колата се движи по-стабилно, подскача, без да се повреди.Новата конструкция на гумата, по-здрава конструкция подвижна дръжка, ви позволява плавно да карам дори и по неравни пътища. ☀ Конструкция заплата за защита от сблъсък след моделиране, нов диференциал, е по-стабилна и е трайна.Конструкция серво с двойно кормилното управление прави колата по-гъвкав и лесен за управление.Оборудвани с метални шестернями с ЦПУ, колата стана по-силен. ☀ Система за радио контрол 2.4 G, пълна система за задвижване на четирите колела, с бензинов двигател с по-голям работен обем, максимална скорост може да достигне 80 км/ч. осигуряват висока мощност, висока производителност ауспуха, универсална нова конструкция на шестоъгълник ръкав.Опит скорост и страст по време на игра.Игрите на високо ниво. ☀Това е чудесен подарък за семейството, децата, приятелите.За възраст : 12+.Това е версия на RTR.Моля, запознайте се с ръководството, за да се запознаете с функциите на автомобила преди употреба. ☀ Мащабните suv 1/5 с корпус cool car, оборудван с бензинов двигател с обем 30 куб. виж Колата е изработена от висококачествени материали, дъното бе засилен, характеристики на рамката на усукване е оптимизирана, устойчивост на удар и устойчивост на подобрени. ☀ Отделна пружина амортисьор, прахоустойчив, амортисьор, колата се движи по-стабилно, подскача, без да се повреди.Новата конструкция на гумата, по-здрава конструкция подвижна дръжка, ви позволява плавно да карам дори и по неравни пътища. ☀ Конструкция заплата за защита от сблъсък след моделиране, нов диференциал, е по-стабилна и е трайна.Конструкция серво с двойно кормилното управление прави колата по-гъвкав и лесен за управление.Оборудвани с метални шестернями с ЦПУ, колата стана по-силен.

Основни характеристики

.Fuel Tank Capacity:
700cc
.Engine:
30CC gasoline engine
.Servo:
22KG steering servo, 4KG throttle control servo
.Remote Controller:
2.4G 2CH
.Remote Control Distance:
200 meters
.Speed:
80KM/H
.Product Weight:
12000g
Server:
30Kg steering server/10kg throttle control server
Package Included:
Remote control car*1:
remote control*1:

Избор на клиенти