0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Вечерните Светлини Dj Дискотечные Светлини, ефекта на светлинни Светлина На сцената, Активируемый Звук Лазерен Прожектор, Проектор с Дистанционно управление за Па?

Вечерните Светлини Dj Дискотечные Светлини, ефекта на светлинни Светлина На сцената, Активируемый Звук Лазерен Прожектор, Проектор

BGN 2.67
Налично

Наличност

【Високоефективни вечерни тела】 лазерни лампи SPOOBOOLA Dj имат функцията на led заден план, в сравнение с други подобни продуктиТой има три комбинация от лазери (red, green, red 1, автоматичен (цвят на светлината се променя автоматично, създавайки романтична и непринудена атмосфера) 2, светкавица (цветовете бързо се появяват и изчезват), създавайки ефект на светкавицата) 3, активен звук (цвят на осветлението се променят в съответствие с ритъма на околната музика). 【Лесна инсталация и широка гама от】 Диско-топка за партита на сценичното осветление е висококачествен корпус от алуминиева сплав, има кръгло дъно и фиксиран винт, можете да го поставите на земята или където и да отидете.Той може често да покрие площ 269 кв. фута на височина от 3 м. 【- Подходящите места】 SPOOBOOLA party rave light-това е коледен подарък за рожден ден, ден на благодарността, Хелоуин за възрастни жени-мъже.Подходящ за партита, дискотеки, барове, пързалки, банкети, семейни събирания, сватби, обществени обекти, диджеи, хотели, кабелна телевизия, концерти и други. 【Следпродажбено обслужване】 Ние предлагаме услуга за връщане/замяна в рамките на 60 дни, ако имате въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас по всяко време, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа.Диджейский лампа може да се установи на масата, за да го осветителни тела направо на стената, или да се инсталира на тавана /, на пистата, така че можете по най-добрия начин да го използвате, поставете под ъгъл, за насочване на светлината надолу, към земята / навън, за да обхване голяма част от територията.

Основни характеристики

Избор на клиенти