0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Лазерни Светлини DJ Светлини, Анимация Olaalite 3D Пълноцветен Лазерен лъч за сцена, звук и управление DMX, Отличен, подходящ за партита, дискотеки, бар, клубна сцена и дидж?

Лазерни Светлини DJ Светлини, Анимация Olaalite 3D Пълноцветен Лазерен лъч за сцена, звук и управление DMX, Отличен, подходящ за

BGN 2.67
Налично

Наличност

【Добави задымленную сряда】 Моля, имайте предвид, че всички невероятни цветни ефекти трябва да бъде в раздел "Добавяне на задымленную среда"Ако дим не са видими само за някои модели и анимирани графики, но динамични лъчи и ефекти на сканиране се вижда не ще.Добавете дим, за да се насладите на по-забележителни световыми ефекти!. 【Забавен 3 D анимационен лазер】 Това е 3 D анимационен лазерен лъч, той е предназначен не само за ефекти на лъча и сканиране, най-важни са моделите и анимирани графични ефекти, които не разполагат с други конвенционалните лазери.Освен това, благодарение на вградена точна система за сканиране Galvo, той може да проектира около 256 шаблони и 15 анимирани графични изображения. 【Безупречен пълноцветен визуален ефект】 С помощта на този полноцветного лазерен лъч dj можете да видите не само червен, зелен и син цвят, но и други различни цветови комбинации, като например жълто, индиго, виолетово, бяло и т. Цветни безупречен динамичен лъч и забавно анимирани графики веднага ще ви незабравимо шоу. 【Активиране на звука и управление DMX】 Това е и професионален с лампа с 5/32 канали DMX.Функция преместване, завъртане, мащабиране, промяна на цвета и висока скорост - всичко това може да се регулира.В sonic режим можете свободно да се насладите на промяна на фигурата и цветови ефекти в ритъма на музиката. 【Перфектно сценично диджейское осветление】 Източник на светлина с висока яркост, състоящ се от червени светлини 150 Mw, зелен лъч 50 Mw и син лъч 150 Mw. Ярка светлина, ясна картината и широк обхват, идеален за осветяване на сцена и dj, дискотека, клуб, бар, партита, сватбени семейни събирания.Този фантастичен пълноцветен 3 D анимационен лазерен лъч с прецизна система за сканиране Galvo, който е в състояние да създаде по-цветни смешивающиеся цвят (не само цвят R, G, B), освен това, той може да проектира около 256 модели и 15 анимирани графични изображения, което е идеално за осветяване на сцена, dj, дискотека, клуб, бар или сватбена партита.

Основни характеристики

Избор на клиенти