0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Калъф за съхранение на Geekria е Съвместим с официален безжичен контролер на Sony PS4 Dualshock Слот за Аксесоари Чанта За носене Съвместим с играта PlayStation 4 Защитен Калъф Чант?

Калъф за съхранение на Geekria е Съвместим с официален безжичен контролер на Sony PS4 Dualshock Слот за Аксесоари Чанта За носене

BGN 9.57
Налично

Наличност

Идеален за гейминг контролер : Съвместим с wi-fi контролер Play Station PS4 DualshockЗдрав и издръжлив : Външен твърд корпус изработен от здрав материал EVA с удар, предотвращающей пуснете конзолата и появата на драскотини.Удобен за употреба : Благодарение на вградения сетчатому си позволи да съхранявате удобно кабел за зареждане.А двоен цип износостойкая и здрав, лесно хванете и дръпнете.Лесен за носене : Подвижна и удобна каишка за ръка и карабинер, който може да се носи на китката или да се мотае в раница.Mailto : Калъф за контролера x 1, каишка за ръка x 1, карабина x 1. (Забележка : само на една чанта за носене устройство в комплекта не са включени).Калъф Geekria EVA е Съвместим с контролера PS4 Характеристики : - Съвместим с PS4. - Противоскользящий калъф EVA, удобни за захващане. - Инсталиране на безжичен контролер PS4 и сигурно оправи контролер, без насилие разклащане. - Вътрешно пространство за съхранение на подбрани са по размер и форма, специално за безжичен контролер PS4, гейм контролер може да се съхранява в джоба, за да се избегнат движения, удари и вторични трусове.Технически характеристики : Приложение : Контролер PS4.Mailto : Калъф за контролера x 1, каишка за ръка x 1, карабина x 1.

Основни характеристики

Избор на клиенти