0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
ZOOMHITSKINS Скинове конзола PS4 и контролер, Нежно-Сини и Гланц на цветя, Розова роза, Виолетови листа Коралов цвят, сладки, здрави, без мехурчета и слуз, 1 Кожа конзола, 2 об?

ZOOMHITSKINS Скинове конзола PS4 и контролер, Нежно-Сини и Гланц на цветя, Розова роза, Виолетови листа Коралов цвят, сладки, здрави,

BGN 2.00
Налично

Наличност

?СЪЗДАДЕНА, за да ПРЕДЛОЖИ най-НОВИЯТ КОЖА ЗА PS4 : ZOOMHITSKINS се стреми да предложи на нашите клиенти разнообразие от най-новите скинове за PS4, X1, Switch и дрНие изминахме дълъг път, така че ние знаем точно в каква посока да се движат, предоставяйки ви висококачествени и в същото време приятелски продукти.Ние предлагаме всичко това, като същевременно осигурява отлично обслужване и приятелска подкрепа.Нашите продукти са произведени в САЩ. ? КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ОТ ДРУГИТЕ : интересите на нашите клиенти винаги са ни основен приоритет, ето защо ние се надяваме, че ще се наслаждавате на нашите продукти така, както ни харесва ги предоставя на вас.Ние винаги следваме най-новите тенденции и поставяме желанията на нашите клиенти на първо място.Ето защо ние имаме доволни клиенти по целия свят, и ние сме развълнувани да бъдем част от великата индустрия на игрални кожи. ? ИНСТАЛАЦИЯ без мехурчета, ПРЕМАХВАНЕ БЕЗ ЛЕПКАВОСТ : Произведени от висококачествен винил orajet, изделия ZOOMHITSKINS осигуряват отлична производителност във всяка черупка контролер PS4 и конзоли за защита на вашата система PS4 от прах и драскотини.Седалките са проектирани по такъв начин, за да се гарантира дълголетие и защита, както и предварително се отрязва, за да се подхожда идеално на вашите близки отборните устройства.Това необходимите аксесоари за контролер PS4. ?КАКВО ще получите И как да използвате : 1 x обвивка конзола 2 x обвивка на контролера.

Основни характеристики

Избор на клиенти