0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
MMyydds Разтегателен диван за домашни любимци, одеало за кучета, подходящ за малки и средни кучета, за да се затопли, Матрак за котки, домашен възглавница за кученца (Цв?

MMyydds Разтегателен диван за домашни любимци, одеало за кучета, подходящ за малки и средни кучета, за да се затопли, Матрак за

BGN 0.67
Налично

Наличност

*** Вашият домашен любимец може да стъпи на него и да си по свое желание и да се влюби в негоТова може да помогне на вашия домашен любимец по-бързо се успокоят и да поспиш безмятежно. *** Създаване на комфортна и приятна обстановка за вашия домашен любимец.Въпреки че през есента и зимата е студена, вашият домашен любимец ще се чувства студ.А легло-чанта за домашен любимец е здрав и практичен, и може да се използва в продължение на дълго време. *** Точно шиене, здрави шевове, им е трудно да се отпуснеш.Лек дизайн осигурява максимална мобилност. *** Независимо от това, разрежда ли котки, кученца и други животни, това е идеалното място за вашия домашен любимец се чувствах като у дома си.Моля, имайте предвид, че се препоръчва на отделни пране и сушене.Тъй като той спрессованный, след отваряне на опаковката, моля, похлопайте, разклатете и оставете 48 часа, за разбиване. *** Вашият домашен любимец може да стъпи на него и да си по свое желание и да се влюби в него.Това може да помогне на вашия домашен любимец по-бързо се успокоят и да поспиш безмятежно. *** Създаване на комфортна и приятна обстановка за вашия домашен любимец.Въпреки че през есента и зимата е студена, вашият домашен любимец ще се чувства студ.А легло-чанта за домашен любимец е здрав и практичен, и може да се използва в продължение на дълго време. *** Точно шиене, здрави шевове, им е трудно да се отпуснеш.Лек дизайн осигурява максимална мобилност. *** Независимо от това, разрежда ли котки, кученца и други животни, това е идеалното място за вашия домашен любимец се чувствах като у дома си.Моля, имайте предвид, че се препоръчва на отделни пране и сушене.Тъй като той спрессованный, след отваряне на опаковката, моля, похлопайте, разклатете и оставете 48 часа, за разбиване.

Основни характеристики

Избор на клиенти