0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Опаковка вода за кучета, Купа за вода за кучета, Автоматична Пиенето за домашни любимци, Влак саморазлива вода за котки / Кучета, Купа за автоматично Гравитационнот?

Опаковка вода за кучета, Купа за вода за кучета, Автоматична Пиенето за домашни любимци, Влак саморазлива вода за котки / Кучета,

BGN 9.16
Налично

Наличност

1、 Устройство за автоматично подаване : Естествена гравитационната система на подаване на заявката, не трябва да се използват електричество, можете да спестите енергия и да е по-сигурноПродължавайте да осигури на себе си от прясна вода и изобилие от храни, които можете да използвате навсякъде, където искате. 2、 Висококачествени материали : не съдържа бисфенол А. Нашия диспенсер за вода е произведен от хранително-пластмаса, не е токсичен, не е странен мирис, тя е полезна за защита на здравето на вашия домашен любимец. 100% нов материал, защитите вашия домашен любимец от опасностите, свързани с ниско пластмаса. 3、 Пиенето голям капацитет : по-голям капацитет 3,8 л, автоматична система за поливане на домашни любимци.Един пияч капацитет от 1 галон изчислява на около 4 дни за по-малките домашни любимци, за 2 дни за по-големите домашни любимци, можете да сте сигурни, отивате на почивка, на работа, на парти, не е нужно да се притеснявате за това, че домашните животни ще изпитат жажда. 4、 Дизайн хуманизиране на : Пиенето със пружинным клапан предотвратява изтичане на големи количества вода след преобръщане, нескользящие гумени крачета за стабилна за настаняване.

Основни характеристики

Избор на клиенти