0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
FOMIYES 2 бр. Рукавица за баня, Скрубер За миене на Баня, Гъба за спа-масаж на Тялото, Ръкавици за миене на гърба, Четка за душата, Тип Ръкавици за миене на Кърпи, Варежка з?

FOMIYES 2 бр. Рукавица за баня, Скрубер За миене на Баня, Гъба за спа-масаж на Тялото, Ръкавици за миене на гърба, Четка за душата,

BGN 3.00
Налично

Наличност

ЕКСФОЛИРАЩ СКРУБЕР ЗА ТЯЛО - тип ръкавици позволява лесно да се втрие в гърбаГЪБА ЗА БАНЯ - Универсална варежка за вана, изработена от материал, идеален за вземане на душ. ЕКСФОЛИРАЩИ РЪКАВИЦИ ЗА ТЯЛОТО - Прави тялото гладко, премахване на прах от повърхността на кожата и премахване на излишната мазнина от порите.Препарат ЗА ИЗМИВАНЕ на ГЪРБА Ръкавици за изсушаване на гърба, Универсални Ръкавици за Душата, Скрубери за Къпане, Ексфолиращ Масажор за Тяло за възрастни Студенти.РЪКАВИЦИ ЗА баня - Изработени от материал, богат на функции ръкавици са предназначени за вземане на душ.Осъществяване списък 2 х ръкавици за баня Характеристики - Цвят : бежово ръкавици за масаж на кожата. - Размер : около 20x0,5x12,5 см варежка за баня. - Материал : Растителен коприна + стъргало за почистване на гърба от люфы от памучна прежда. - Изработена от материал многофункционална варежка за вана е предназначена за използване с кърпи за миене на ръкавици за душата.препарат за измиване на гърба - е Подходящ за хора от всички групи, използващи ръкавици за миене на баня. - Направете тялото си гладка, като отстраните праха от повърхността на кожата, вытерев на излишните мазнини в порите на ръкавици за душата.

Основни характеристики

Избор на клиенти